Szerintetek mikor kellene tesztelnem? Vagy a beágyazódás mikor történhetne meg?
Szia. Esetleg hasznalhatsz ovulacios tesztet,vagy merheted a hodet. Az ovulacios teszt azert lenne jo,mert igy megtudnad,hogy van e peteeresed, nem-e bezavart a gyogyszer. Ezek ellenere legyetek akkor, es annyiszor egyutt amikor jol esik. (Nekunk egy olyan napon jott ossze,mikor mar peteeresem se volt, akkor jott haza parom kulfodrol, es jol ereztuk magunkat) A terhessegi teszttel erdemes varni addig, amig meg kell,hogy jojjon,akkor mar biztosabb eredmenyt mutat.Az nem baj, hogy nem barnazol, ha a beagyazodasi verzesre/barnazasra gondolsz,nekem se volt, es az a jo,ha nincs (9Hetesen lett,azota gyogyszert is szedek ra) A hasszurka jo jel lehet, de be is tudod produkalni ha nagyon akarod a babat :) Sok sikert, drukkolok, hogy minel hamarabb jojjon a picur :)
10 hkm
köszönöm lányok...:) csak olyan rossz ez a várakozás.:/
első: kívánom h minden rendben legyen a terhességed ideje alatt, boldog baba várást,
második: remélem neked is minden összejön, minden amit szeretnél:)
2. vagyok. Köszönöm!
Tudom milyen rossz ez a várakozás, de ne hagyd, hogy rajtad gazdagodjanak meg a tesztet gyártók. :P :)
Én sem fogom legközelebb!!! :D
Azért írd meg, ha gondolod, mit teszteltél... Érdekelne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!