Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mi lehet? Már...

Szerintetek ez mi lehet? Már kb.4-5 napja túl vagyok az ovuláción és most érzem a peteérés tüneteit, fájdalmait.

Figyelt kérdés

Még előtte meg is lepődtem hogy semmit nem érzek. Tegnap még elviselhető volt, de ma már annyira fáj az egész hasam alja, és a bal petefészkem, sugárzik át a vesémhez, ver a hideg verejték, hányingerem is van, alig bírok ülni, menni, és nagyon fáj a fenekem is. Kellett innom már egy Flektort is.Ez a mostani hőgörbém amin látszik mikor volt pé.:

[link]

Szerintetek????

2013. okt. 23. 22:05
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi az érdeklődést,sajnos ma reggel megjött... :-(

3 napot késett,ma reggel akartam tesztelni,de hát nem kellett sajnos... :-(

Nálad?Írj mindenképp amikor teszteltél,nagyon izgulok érted!!!Remélem neked szerencséd lesz!:-)))

2013. nov. 5. 14:48
 22/33 Reménysugár27 válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy megjött. :( De tudod egyszer csak sikerül. :)

Nálam annyi van, hogy tegnap meg előtte este volt egy pici rózsaszínes-barnás folyás, meg tegnap eléggé fájt a hasam, meg a cicim, azt gondoltam tegnapra biztosan megjön. De már estére elmúlt minden, most picit érzékeny a cicm, de a hasam már nem fáj, és barna sincs. Nem tudom ez mi volt. Elvileg ma vagyok ovu után a 11. napon. Nem merek már semmire sem gondolni, de azért reménykedek.

2013. nov. 6. 08:51
 23/33 A kérdező kommentje:
Szerintem beágyazódás miatt volt!!! :-) Mikor teszelsz?Kapsz valami progeszteron segítséget?
2013. nov. 6. 12:27
 24/33 Reménysugár27 válasza:
Nem akarok tesztelni,mert úgyis csak csalódnék.Mindig ez van. :( Semmit nem szedek. Csak vitamint. Ma is volt egy pici barna maszatolás. És a hasam már nem fáj,pedig tegnap úgy jöttem haza a munkából,h majd leszakadt a hasam és a derekam. Azon a napon,amikor először megjelent a rózsaszín folyás a reggeli hőm 36.5-re lement,viszont azután már másnap 36.8 lett és ma is annyi volt. Nem tudom.. majd meglátjuk.
2013. nov. 6. 16:10
 25/33 Reménysugár27 válasza:

<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3e8d1f/">My Ovulation Chart</a>

Megpróbálom becsatolni a görbémet.

2013. nov. 6. 20:01
 26/33 Reménysugár27 válasza:
Mi a véleményetek róla?
2013. nov. 6. 20:03
 27/33 A kérdező kommentje:
szerintem nagyon biztató!A mai mennyi volt?Emelkedett még?
2013. nov. 7. 10:57
 28/33 Reménysugár27 válasza:
Kedves vagy.De a mai höm 1 tizeddel kevesebb,mint a tegnapi. Teljesen nem értem a testemet. 2-szer is olyan szép volt a ciklusom,nem volt a végén barnázás,csak reggel,de az estére meg is jött szépen.Most meg mar ez a 4.nap,h van minden nap egy pecsétnyi. Néha érzem a hasamat fájdogálni. Biztosan menzesz lesz belöle. :(
2013. nov. 7. 16:27
 29/33 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom,de addig van még remény,hátha sikerül... Én még várom ezt a ciklust,ha most sem jön,decemberbe Closty.Mi március óta probálkozunk.A kisfiam fogamzásgátló mellett sikerült,most meg nem akar.Pedig rendben vagyunk a férjemmel. :-(

Szeretném veled a továbbiakban is tartani a kapcsolatot,jó hogy valakivel tudok ezekről beszélni.Most elkezdtem szedni barátcserjét homeopátiás golyókba,remélem használ majd.

2013. nov. 7. 17:50
 30/33 Reménysugár27 válasza:

Szia!

Akkor a többit priviben. :) Du-án írok, mert most dolgozom.

Szép napot!

2013. nov. 8. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!