Késői peteérés? Vagy mi lehetett ez a szúró fájdalom? Tipp?
Figyelt kérdés
Október 1-én jött meg,de nagyon gyenge,kevés vérzésem volt
Október 17én azonban egész nap a bal oldali petefészkem szúrt..de amolyan rendesen.Még Meristint is vettem be
Ez a szúrás másnapra elmúlt,de még éreztem hogy nem 100as ( ha értitek )
Nem tudom hogy ez most peteérés lett volna,vagy csak vmi más
Nem figyelem a hőm,meg az ilyen-olyan tüneteket,de azért próbálkozunk a babával !
Mivel pont amiatt hogs fájt nembújtunk össze...elmulaszthattam az ehavi esélyemet ??
Tegnap este voltunk együtt úgy 12 óta
2013. okt. 21. 20:05
1/2 anonim válasza:
Mintha engem írtál volna le! Nekem okt. 2-án jött meg és a ciklus.hu szerintem 14én kellett volna lennie az ovulációmnak, ami egyébként mindig megérzek. Szóval 14én nem éreztem semmit és nem is voltunk amúgy se együtt. úgy voltam vele ezt a hónapot elszalasztottunk. Erre 17-én szerdán olyan ovulációs fájdalmam lett hogy én is bevettem egy fájdalom csillapítót és előtte 16-án együtt is voltunk. Szóval lehet mégis összejöhetett. Most később volt az ovum. szerintem neked is. Én 28ra nem várom, bár a késői ovuláció miatt lehet rá kell várnom 1-2 napot.
2/2 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a helyzet ebben a hónapban,csak nekem október 6.-án jött meg,és az ovum 19.-én volt,de ma voltak a tüneteim,nekem Flektor kellett mert majd elájultam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!