19 évesen gyereket szeretnék! Miért akarom ennyire?
19 éves vagyok és nagyon vágyom,hogy anya lehessek! A párommal 3,5 éve vagyunk együtt jól meg vagyunk,teljesen külön lakunk mindenkitől albérletben,Ő dolgozik,nagyon jó munkahelye van,ahol jól is fizetnek.Idén én is befejezem az iskolát,és megyek dolgozni,tehát nekem is lesz saját jövedelmem. Egyáltalán nem élünk szűkösen,jól gazdálkodunk a pénzel,úgy hogy albérletet és az autót is fenntartjuk,diák munkákat eddig is vállaltam.Tehát nem azért szeretnék babát,mert akkor nem kell mennem dolgozni,ez nem így van!! Csak annyira vágyom egy csöppségre,akit nap mint nap látom,hogy hogyan cseperedik fel.Ti mit gondoltok a fiatal anyukákról,esetleg van olyan,aki ilyen korán szült,megbánta,vagy újra bevállalná?
És még valami,sajnos a bárom(aki egyébként 23 éves) nem akar még gyereket,majd csak akkor,ha már 35-40 évesek leszünk,de az még nagyon sokára van,és nem akarok olyan későn szülni,mert még az unokáimat is szeretném látni.Nektek mi a véleményetek?
Neked is gratulálok a gyerekeidhez,és boldog életet kívánok nektek!
Ez a kiéléses dolog,azokra igaz,akik tényleg pörögnek ezerrel,és kiélvezik az életet,mi már ezen túl vagyunk,most már csak a barátomnak kell az ámene és tőlem akár mikor jöhet a pici,de azt hiszem ez nem mostanában lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!