19 évesen gyereket szeretnék! Miért akarom ennyire?
19 éves vagyok és nagyon vágyom,hogy anya lehessek! A párommal 3,5 éve vagyunk együtt jól meg vagyunk,teljesen külön lakunk mindenkitől albérletben,Ő dolgozik,nagyon jó munkahelye van,ahol jól is fizetnek.Idén én is befejezem az iskolát,és megyek dolgozni,tehát nekem is lesz saját jövedelmem. Egyáltalán nem élünk szűkösen,jól gazdálkodunk a pénzel,úgy hogy albérletet és az autót is fenntartjuk,diák munkákat eddig is vállaltam.Tehát nem azért szeretnék babát,mert akkor nem kell mennem dolgozni,ez nem így van!! Csak annyira vágyom egy csöppségre,akit nap mint nap látom,hogy hogyan cseperedik fel.Ti mit gondoltok a fiatal anyukákról,esetleg van olyan,aki ilyen korán szült,megbánta,vagy újra bevállalná?
És még valami,sajnos a bárom(aki egyébként 23 éves) nem akar még gyereket,majd csak akkor,ha már 35-40 évesek leszünk,de az még nagyon sokára van,és nem akarok olyan későn szülni,mert még az unokáimat is szeretném látni.Nektek mi a véleményetek?
Le lehet pontozni de szerintem te még nagyon gyerek vagy hozzá. Te nem gyereket akarsz hanem egy babát akivel játszhatsz.
Annyit mindenképp várjatok, hogy gyed járjon mert most csak gyes járna.
Barátodat pedig teljesen megértem, nincs készen az apaságra,hisz csak 23. éves. Ha valaki 35. évesen szül a gyereke is akkor is unokázhat még bőven.
Én ugyanígy voltam vele mikor én 20 a párom 23volt, de ő még nem szeretett volna csak majd 30felett,mert élni akart és a lagziról sem akart hallani..és láss csodák csodájára mára jegyesek vagyunk és ez az 1 próbálkozós hónapunk :) várd meg míg megérik rá lelkileg,ez majd magától fog jönni,ne erőltesd..és hidd el neked is még kell pár év,egy baba nagyon nagy felelősség,azt nem lehet eldobni,eladni ha megunod :)várj még :)
22 L
Szerintem ilyen feltételek mellett, pár év munka után már nyugodtan vállalhattok gyereket.
Szerintem a barátod véleménye elég furcsa. 35-40 évesen? Akkor öregek lesztek már akkor is, mikor a gyerek tizenéves lesz. Nehezebben fogtok kijönni egymással, mert olyan nagy generációs különbség lesz köztetek. Arról nem is beszélve, hogy annyi idősen kockázatosabb a dolog neked is és a babának is. Nagyobb az esély a fejlődési rendellenességekre.
Igen én is ezt próbálom megmagyarázni neki,de szerinte ez hülyeség hát én pont így születtem anyukám pont 41,5 éves volt mikor engem megszült,hát a nagy játszások,szaladgálások mind kimaradtak az életemből,igaz így is boldog voltam,de inkább előbb szeretnék babát természetesen tényleg fiatalok vagyunk még,de egy-két év múlva biztos nagyon rá szeretnék hajtani a témára!
". hozzászóló drukkolok,hogy nektek összejöjjön,egyébként a te vőlegényed magától döntött a baba mellett vagy kellett neki valmi,ami meg tudta győzni?
Kedves 1ső. 23 évesen is lehet valaki készen az apaságra és lehet elég érett hozzá és 40 évesen is lehet vki gyerek. Ne általánositsunk.
Én 21 évesen szültem 3 hós a kislányom és életem legjobb döntése volt, imádok vele lenni. Ja és tervezett baba volt.
Kérdező: A gyedet tényleg érdemes lenne megvárnod :) A párod meg ha tényleg komolyan gondolja hogy csak 40 évesen akar gyereket akkor az nagyon messze van még. Ha ennyire eltérő a gondolkodásotok erről akkor ez egy idő után rámehet a kapcsolatotokra sajnos. Beszéljetek sokat erről sztem.
Első vagyok nem bántásnak szántam.
Igen lehet valaki nagyon szuper apa 23. évesen is csak azért a férfiaknál elégé általános, hogy nem szeretne 23. évesen apa lenni. Amibe valljuk be semmi rossz nincs.
A gyes 25. ezer volt a gyed pedig a fizetésed 70%-a.
Szia kérdező:)
Én is 19éves vagyok mint te 5éve vagyunk együtt a párommal , a párom 20éves ö már tavaly akart babát idén bele is fogtunk lassan 4honapja sajnos még nem sikerült:(
Én ugy gondolom hogy mi már nem csak játszani akarunk egy babával ,de hát kedves kérdező kinek milyen a felfogássa és egyéb hasonlo! Én sem akarok toloszékbe guruni a gyerekem 8dikos ballagására !
Szerintem mindenetek meg van és ahogy irsz nem ugy látom hogy kis tini felfogásod van !
Minél elöbb boldog baba várást kivánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!