Vállalnátok gyereket 26 évesen?
Körülmény nélkül válaszolni elég nehéz.
Én 23 évesen szültem az elsőt és 26 évesen születik a második gyermekem.
Nem vagyok gazdag, de szegény sem. Megvan arra a pénz, amire kell.
Nem a nagyszülőknek születnek/születtek a gyerekek. Viszont, ha segíteni akarnak, akkor nem ellenkezünk. Mivel ők azt az elvet vallják, hogy addig "kérjünk", amíg tudnak adni. Ez alatt nem csak a pénz kategóriát értem (szerencsére még nem volt szükségünk tőlük pénzre), hanem a gyerekvigyázást, stb.
Számomra az albérlet - saját lakás sem volt mérvadó.
Albérletbe született az első gyermekünk. 3 év alatt 5× költöztünk. Ezt untam meg, most vettünk saját lakást.
így a második gyermek már a saját otthonába fog születni.
26 évesen szúltem az elsőt, most a másodikat 30 èvesen fogom!
Bánom hogy nem hamarabb jött az első, hármat szeretnènk, és 30 előtt jobb lett volna letudni, így a harmadik 34 évesen fogom szülni, amikor már nem olyan fiatal a nő, sok betegsége lehet ettől a babának!
Ne habozz, vágj bele!
szerintem ennyi idősen már nem olyan korai a dolog.
én 26 éves voltam amikor megszületett a a nagyobbik lányom. előtte évben mentem férjhez,a házunk is épült.a férjemnek biztos állása volt,és én is dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!