Ti vállalnátok így gyereket?
Én nem vállalnék. Ne érts félre, nem akarok neked rosszat, de én nem szülnék így gyereket. Gondolj bele, a gyerekkel sokat kell orvoshoz járni, terhesen kórházba, ezek összehozhatók a hányással. Vagy attól nem félnél, hogy a gyereked fog mindig hányni? Társaságba szeretsz járni, mert ugye egy gyereket el kell vinni emberek közé, más gyerekek közé, játszótérre, később óvoda, iskola...
De ha nem ilyen súlyos a betegséged, akkor talán...
Ja, és nem vagy selejtes, ez betegség és úgy tudom talán lehet kezeltetni!
Őszintén szólva utána kellett néznem, miről is van szó.
Ezt olvastam el:
Ezek alapján ha képes vagy gyerekvállalásra gondolni, akkor nem súlyos az eseted.
Keress fel egy pszichológust, pár év pont elég lesz, hogy helyre billenj.
Szeritnem par ev alatt meg tudnal szabadulni tole.
Gyerekkent egyhe OCD kezdett nalam kialakulni estenkent 20-30x kapcsoltam le-fel a lampat a szobamban, vagy nyitogattam az ajtot az iroasztalom fiokjat, iskolaban rakosgattam a ceruzaimat a fuzetemetna padon hogy 1. ha nem csinalom akkor meghal valaki akit szeretek 2. iskolas dolgoknak, ha nem csinalom akkor biztos megszivatnak es rossz jegyet kapok
Nem volt meg durva, meg mas nem latta, a padosra neha rakerdzetel hogy minek rendezgetem annyit de meg az se veszes.
Aztan egyszer lattam egy dokufilmet az ilyen emberek eleterol es kiakadtam hogy ez elhetetlen... Aztan egy delutan ahogy huzogattam a fiokot megint 2 targy tanulasa kozben eszembejutott hogy ez igy szivas lesz es habar eloszor nagyon feltem meg kihuztam es bezartam meg parszor abbahagytam, onzosegbol es azt mondtam majd meglatjuk meghal-e valaki masnap... es nem haltak meg.
Ma neha osszeszedel utcan szemetet ha annyira szurja a szemem, de nem mindent. A papirjaimat, irataimat szelektalom es frasztkapok ha valaki hozzanyul... Meg mindig szeretem a szepen elrendezett dolgokat, de ez kozel sem beteges.
Tehat ki lehet belole jonni, nyilvan jobb lett volna az elejen megfogni, de sose lehetetlen.
Tortent veled valami kiskorodban amitol ennyire iszonyodsz a rosszullettol?
Ha helyi doki nem segitett mashol lehet tudnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!