Szerintetek 18 évesen gyereket vállani helytelen?
3,5 éve vagyunk együtt a barátommal, eljegyzett, de az esküvőt csak min. 1,5 év múlva rendezzük meg.
Nagyon szeretjük egymást és sokszor beszélgettünk a baba-"project"-ről..
Párom már nagyon szeretne egy picúrt, én is de még nemvagyok benne nagyon biztos... Szerintetek?
18L
2OF
Nem helytelen, de azért nem is a legjobb ilyen fiatalon.
Legyen meg a kellő háttér, legyen szakmátok, munkátok, kicsit éljetek még és majd utána.
Ismerek fiatal, gondos, rendes anyukákat, tehát nem arról van szó, hogy hülye, aki fiatalon szül, viszont sokkal több felelősség, aggódás, nehézség is van a gyereknevelésben, mint az ember gondolná, főleg ha túl hamar szül.
Ha ragaszkodtok az esküvőhöz, akkor legalább azt megvárnám, hogy meglegyen, és mindenképpen 20 év felett szülnék.
Ja, és ha bizonytalan vagy, akkor az egyértelmű, hogy még várnod kell. Ne "nyomás hatására" vállalj babát, mert párod szeretné, hanem várd meg míg majd közösen szeretnétek. Akkor jön el a megfelelő idő.
Ne haragudj, de szerintem igen!18 éves vagy!Fiatal.Most élvezheted az életet kötetlenül.Még csak most lettél nagykorú!Ő az első barátod, ilyenkor persze hogy nagy a szerelem!!De a barátod is nagyon fiatal, és a férfiak későn érnek.
Én is így voltam az első barátommal,eljegyzett(ezt-azt tervezgettünk)és hirtelen bulizni vágytam és annyira nem bántam meg hogy nem kötöttem le vele az életem!
Egy gyerekhez igen biztos anyagi háttér kell!
Én határozottan lebeszéllek róla!
Viszont ez a te életed és neked kell helyes döntést hozni!Semmiről nem késtek le ha még vártok vagy 2-5 évet!!
Szerintem még várjatok 1-2 évet, és csináljatok közös programokat használjátok ki az időt, és ha már mindketten szeretnétek akkor vágjatok bele. Mint ahogy írták ez nem a korodtól függ, hanem legyen egy kis anyagi háttér, egy kis tartalék mert nagyon sokba kerül egy baba!
De ha benned van kétség és még nem szeretnéd akkor ne vágj bele!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!