Helytelen így mérni a hőmet?
Analóg hőmérőt használj, a digitális (pont ezért) nem alkalmas erre.
Szájban mérd, nyelv alatt középen, 5 percen át. (És mindig ugyanabban az időpontban!)
Szia én digitálisat használok, (hüvelyben mérem mert így nem ébred fel a csipogásra a férjem :) Amikor meghallom a halk csipogást rögtön kiveszem és tárcsázom a telefonomba pl 36500 így megvan a pontos időpont hogy mikor mértem és alhatok tovább vagy megyek készülődni.
Azt mondják, hogy minél inkább 1 időpontban kell mérni hát ez nekem még sosem sikerült mivel van hogy 6kor és van hogy 9 kor kelek, ettől függetlenül általában sikerül úgy összehozni, hogy max 1 óra 20 perc legyen a difi... És még így is gyönyörűek a görbéim, pont ahogyan a nagy könyvben meg van írva ... csak sajnos még egyik sem babás görbe ... de reménykedünk! Sok sikert neked is!!!
utolsó megmutatod az egyik görbéd? enyém nagyon nem szép és nem tudom mi a normális görbe.
köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!