Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 évesen gyereket szeretnék!...

19 évesen gyereket szeretnék! Miért akarom ennyire?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és nagyon vágyom,hogy anya lehessek! A párommal 3,5 éve vagyunk együtt jól meg vagyunk,teljesen külön lakunk mindenkitől albérletben,Ő dolgozik,nagyon jó munkahelye van,ahol jól is fizetnek.Idén én is befejezem az iskolát,és megyek dolgozni,tehát nekem is lesz saját jövedelmem. Egyáltalán nem élünk szűkösen,jól gazdálkodunk a pénzel,úgy hogy albérletet és az autót is fenntartjuk,diák munkákat eddig is vállaltam.Tehát nem azért szeretnék babát,mert akkor nem kell mennem dolgozni,ez nem így van!! Csak annyira vágyom egy csöppségre,akit nap mint nap látom,hogy hogyan cseperedik fel.Ti mit gondoltok a fiatal anyukákról,esetleg van olyan,aki ilyen korán szült,megbánta,vagy újra bevállalná?

És még valami,sajnos a bárom(aki egyébként 23 éves) nem akar még gyereket,majd csak akkor,ha már 35-40 évesek leszünk,de az még nagyon sokára van,és nem akarok olyan későn szülni,mert még az unokáimat is szeretném látni.Nektek mi a véleményetek?

2013. máj. 22. 17:35
1 2 3
 11/22 jennifer012 ***** válasza:
49%
És most komolyan a gyed az ennyire fontos néhány embernek h inkább vár arra ?!aki akar tényleg babát biztos nem a gyed a legfondosabb
2013. máj. 22. 18:12
 12/22 A kérdező kommentje:

Nem is bántásnak vettem,ne érsd félre,de én tényleg nagyon vágyok már egy pici babára!

Jeni:nektek nagyon drukkolok,hogy minél előbb össze jöjjön,remélem az én barátom is beadja a derekát lassan. Egyébként már több kérdésnél olvastam a gyedről,meg a gyesről,és azért kérdeztem rá,de köszönöm hogy le írta az1-es válaszoló!

2013. máj. 22. 18:20
 13/22 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg nem tini felfogásom van,hisz most is ott rotyog a a vacsora a gázon,hogy a munkából haza ért barátom ne éhes hassal feküdjön le.De ez mindennapos,haza érek takarítok,mosok főzök,ez természetes,sokszor tényleg úgy érzem magam,mint aki már 30 körül van már csak 1dolog hiányzik az életemből!!!! :(((((
2013. máj. 22. 18:23
 14/22 anonim ***** válasza:
2es vagyok,hát az eljegyzés magától jött nem kellett kikönyörögni hála istennek,mivel manapság ez nagy divat...a babát téma meg úgy volt,hogy mindig ha mentünk bevásárolni odavittem a kisbaba részlegre és mutogattam neki a kisruhákat,meg hogy milyen jó lenne egy közös gyerkőc ..persze csak kinevetett..most meg 2hónapja egy ugyanilyen bevásárlásnál én épp ruhát próbáltam mikor kijöttem a fülkéből ott állt 2 pár kiscipővel 1rózsaszínnel és 1kékkel...és azt kérdezte, hogy "na drágám melyiket visszük?" azt hittem meghalok a boldogságtól és az a legjobb,hogy magától szeretné :) ne félj kérdező lehet pár év ,vagy hónap múlva majd magától j=on rá, hogy szeretne kisbabát :)
2013. máj. 22. 18:33
 15/22 A kérdező kommentje:
óh istenem elképzeltem,hogy ugyan ez velünk is megtörténik,hát konkrétan sírva fakadtam,jaj annyira jó lenne!!!
2013. máj. 22. 18:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Nyugodtan várhatsz még 1-2, sőt akár 3-4 évet is, még akkor is fiatal anyuka leszel. Dolgozz előtte, legyen meg a kellő munkaviszonyod, hogy nyugodt szívvel vállalhasd a babát. Az nem jó, ha csak a párod keres. Addig élj egy kicsit, használd ki, hogy ketten vagytok. Meg hát ha a párod még nem akarja nem szabad erőltetni sem, térjetek vissza rá 1-2 év múlva, addigra lehet meggondolja magát. :)De ne nyaggasd vele, mert az rosszul is elsülhet.
2013. máj. 22. 18:41
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem szoktam nyaggatni vele,csak annyival hogy ha el megy mellettünk egy kis gyerek,vagy pici baba a baba kocsiban hogy milyen aranyos meg ilyen apró dolgok,de nem nyaggatom vele,és mikor mondom neki erre csak annyi a válasza,hogy nagyon ilyen flegma vagy nem is tudom milyen hangsúlyban.
2013. máj. 22. 18:48
 18/22 anonim ***** válasza:
56%

Szia !

Mi a férjemmel 8 és fél éve vagyunk együtt, 2 éve házasok vagyunk és egy éves a kislányunk, aki amúgy pont az első házassági évfordulónk napján született.

Egyszerűen imádjuk és mindenünk a kicsi! A férjem is tudtam, h jó apa lesz, de, hogy ennyire!!! :)

DE én most lettem 26 éves. Mi aztán éltünk együtt a baba előtt éveket... DE azok az idők SOHA nem jönnek vissza!

Van segítségünk, akkor hagyjuk itthon a mamára a kicsit, amikor akarjuk. Én eljárok edzeni, vásárolni, ha akarom barátnpzni, szóval minden ok, DE nem mehetünk csak úgy el este, ha akarunk. Nem kaphatjuk magunkat hirtelen és ide oda ruccanunk. Minden szervezés, kakis pelus, etetés, alvás kérdése és függvénye. TÖBBÉ SOHA nem lesz olyan, mint a baba előtt. CSODÁS időszak, de más, nagyon más. Ha van egy gyereked, mindig arra gondolsz ha nem Veled van, h minden ok, úgy csinálja akire bíztad, ahogy Te? Nincs baja? Szóval én azt mondom, h nagyon élvezd ki a Párod, a szórakozást az utazást, mert az is babával már nem ugyanaz. Egy wellness is arról szól, h Ő meddig élvezi, Neki eleget tegyél. ÉLvezzétek ki az utazást, a hangos szexet :D, amindent, amit csak elképzelhetsz... Barátnpz, shoppingolj.

Szóval én a helyedben intenzív életszakaszra kapcsolnék. Persze nem a lezüllést értem ez alatt és 2-3 éven belül a párod is kapható lesz Rá, tuti! :)

Egy éves tündérke anyukája! :)

2013. máj. 22. 20:40
 19/22 A kérdező kommentje:

Neked nagyon boldog életet kívánok a kis lányod mellett!!

Az első 1 évünk az volt bulizós,szórakozós évünk,azóta a 2.5 év alatt egyszer voltunk bulizni egy lagzin,teljesen kis nyugis életet élünk,sőt talán inkább már egy kicsit unalmasat is,de kihasználom azt az időt,amíg nem adja be a derekát.

2013. máj. 22. 21:31
 20/22 anonim ***** válasza:
46%
Köszönöm, boldog is az életem, de mint írtam, nem a zullos bulikra gondoltam, csak utazni, mozpzni, sokáig aludni, mert ha valamit tuti nem csinalhatsz kisbaba és gyerek mellett, na az a sokáig alvás... Szóval minden olyat, amit baba mellett nem lehet... Csomó olyan dolog van amire nem is gondolsz, de pl télen egy vásárlás is tortúra a babaval, mert ha beertek valahová le kell vetkoztetni, de ha alszik, felkel miatta, stb... Szóval aprosagokban nagyon ki kell elnetek magatokat és akkor jöjjön a kicsi, ha mindketten nagyon-nagyon vagytok már Rá. :-D
2013. máj. 22. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!