19 évesen gyereket szeretnék! Miért akarom ennyire?
19 éves vagyok és nagyon vágyom,hogy anya lehessek! A párommal 3,5 éve vagyunk együtt jól meg vagyunk,teljesen külön lakunk mindenkitől albérletben,Ő dolgozik,nagyon jó munkahelye van,ahol jól is fizetnek.Idén én is befejezem az iskolát,és megyek dolgozni,tehát nekem is lesz saját jövedelmem. Egyáltalán nem élünk szűkösen,jól gazdálkodunk a pénzel,úgy hogy albérletet és az autót is fenntartjuk,diák munkákat eddig is vállaltam.Tehát nem azért szeretnék babát,mert akkor nem kell mennem dolgozni,ez nem így van!! Csak annyira vágyom egy csöppségre,akit nap mint nap látom,hogy hogyan cseperedik fel.Ti mit gondoltok a fiatal anyukákról,esetleg van olyan,aki ilyen korán szült,megbánta,vagy újra bevállalná?
És még valami,sajnos a bárom(aki egyébként 23 éves) nem akar még gyereket,majd csak akkor,ha már 35-40 évesek leszünk,de az még nagyon sokára van,és nem akarok olyan későn szülni,mert még az unokáimat is szeretném látni.Nektek mi a véleményetek?
Nem is bántásnak vettem,ne érsd félre,de én tényleg nagyon vágyok már egy pici babára!
Jeni:nektek nagyon drukkolok,hogy minél előbb össze jöjjön,remélem az én barátom is beadja a derekát lassan. Egyébként már több kérdésnél olvastam a gyedről,meg a gyesről,és azért kérdeztem rá,de köszönöm hogy le írta az1-es válaszoló!
Szia !
Mi a férjemmel 8 és fél éve vagyunk együtt, 2 éve házasok vagyunk és egy éves a kislányunk, aki amúgy pont az első házassági évfordulónk napján született.
Egyszerűen imádjuk és mindenünk a kicsi! A férjem is tudtam, h jó apa lesz, de, hogy ennyire!!! :)
DE én most lettem 26 éves. Mi aztán éltünk együtt a baba előtt éveket... DE azok az idők SOHA nem jönnek vissza!
Van segítségünk, akkor hagyjuk itthon a mamára a kicsit, amikor akarjuk. Én eljárok edzeni, vásárolni, ha akarom barátnpzni, szóval minden ok, DE nem mehetünk csak úgy el este, ha akarunk. Nem kaphatjuk magunkat hirtelen és ide oda ruccanunk. Minden szervezés, kakis pelus, etetés, alvás kérdése és függvénye. TÖBBÉ SOHA nem lesz olyan, mint a baba előtt. CSODÁS időszak, de más, nagyon más. Ha van egy gyereked, mindig arra gondolsz ha nem Veled van, h minden ok, úgy csinálja akire bíztad, ahogy Te? Nincs baja? Szóval én azt mondom, h nagyon élvezd ki a Párod, a szórakozást az utazást, mert az is babával már nem ugyanaz. Egy wellness is arról szól, h Ő meddig élvezi, Neki eleget tegyél. ÉLvezzétek ki az utazást, a hangos szexet :D, amindent, amit csak elképzelhetsz... Barátnpz, shoppingolj.
Szóval én a helyedben intenzív életszakaszra kapcsolnék. Persze nem a lezüllést értem ez alatt és 2-3 éven belül a párod is kapható lesz Rá, tuti! :)
Egy éves tündérke anyukája! :)
Neked nagyon boldog életet kívánok a kis lányod mellett!!
Az első 1 évünk az volt bulizós,szórakozós évünk,azóta a 2.5 év alatt egyszer voltunk bulizni egy lagzin,teljesen kis nyugis életet élünk,sőt talán inkább már egy kicsit unalmasat is,de kihasználom azt az időt,amíg nem adja be a derekát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!