17 évesen terhes vagyok, hogy mondjam el szüleimnek?
Inkább írok le egy szót többször VÉLETLENÜL mint hogy ész nélkül szexeljek, berúgjak minden hétvégén, és más f@sz járjon bennem! Ha van fiatalabb lány testvéretek, egyszer követném hogy merre megy hétvégente! És akkor szólnék be:) Büszke vagyok magamra hogy lassan 18 évesen egy fiú volt az életembe, a velem egy korúak már több mint 20 fiúval szexeltek, de persze az elfogadott a mai világba. őket nem szóljátok le! Szánalmas
Na ebben teljesen igazad van!:)
Örülök hogy te nem vagy ilyen....:) És csak azért írtam ezeket mert szerinted rosszakaró vagyok. Egyáltalán nem. Ha visszaolvasod írtam hogy nem ismerlek, nem tudom hogy élsz. És hogy azokat ítélem el amiket leírtam. :) ha te nem ebbe a kat.-ba tartozol... aki nem inge nem veszi magára:P
nem törődöm velük, csak a sok tudatlan senkiházi járatja a száját úgy hogy semmit sem tudnak:)
Mellesleg, nagyon jól megvagyunk:) Édesanyukám haza utazott, gratulált, és már szervezkedik hogy milyen legyen a gyerek szoba, és már a nevek is szóba jöttek:)nagyon boldogok vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!