Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 évesen terhes vagyok, hogy...

17 évesen terhes vagyok, hogy mondjam el szüleimnek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 7 hetes terhes vagyok, barátommal 4 éve vagyunk együtt, ő az első és remélem az utolsó fiu az életembe, a baba fogamzás gátló mellett fogant meg, a fogamzás gátlót 2 éve szedem, mindig ugyan azt, a menstruációm gyengült és elötte 5 vagy 6 napig menstruáltam, amióta szedtem lecsökkent 2 vagy 3 napra! Anyukámnak el merem mondani, mert ő a nővéremmel 17 évesen esett teherbe, 18 évesen szült,de ő külföldön dolgozik így tanácsot sem tudok tőle kérni hogy apukámnak hogy mondjam el apukám nagyon félt, óv, és félek hogy kiderül, abortuszra küldene, én a kicsit nem szeretném elvetetni. Ha fogamzás gátló mellett megfogant, nagyon meg akar születni:)) Tanácsokat kérnék, hogy mondjam el?

2013. ápr. 15. 13:22
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Ugyan most komolyan ezen fogtok lovagolni, hogy hazudik e?? Szerintem a legtöbb kérdésben itt a gyakorin illetve válaszban(akinek nem inge ne vegye magára!!!) van túlzás és hazugság..
2013. ápr. 18. 16:59
 42/48 anonim ***** válasza:

Inkább írok le egy szót többször VÉLETLENÜL mint hogy ész nélkül szexeljek, berúgjak minden hétvégén, és más f@sz járjon bennem! Ha van fiatalabb lány testvéretek, egyszer követném hogy merre megy hétvégente! És akkor szólnék be:) Büszke vagyok magamra hogy lassan 18 évesen egy fiú volt az életembe, a velem egy korúak már több mint 20 fiúval szexeltek, de persze az elfogadott a mai világba. őket nem szóljátok le! Szánalmas

Na ebben teljesen igazad van!:)

Örülök hogy te nem vagy ilyen....:) És csak azért írtam ezeket mert szerinted rosszakaró vagyok. Egyáltalán nem. Ha visszaolvasod írtam hogy nem ismerlek, nem tudom hogy élsz. És hogy azokat ítélem el amiket leírtam. :) ha te nem ebbe a kat.-ba tartozol... aki nem inge nem veszi magára:P

2013. ápr. 18. 18:46
 43/48 anonim ***** válasza:
*akinek nem inge
2013. ápr. 18. 18:46
 44/48 anonim ***** válasza:
Húha.... látom nagyon sok minden történt amióta nem voltam. :D Ezeken a témákon feleslegesen még csak gondolatba se gyötörd magadat mert az nem csak neked, de a kicsinek is árt. Remélem jól vagy és minden rendben van! :)
2013. ápr. 19. 08:58
 45/48 A kérdező kommentje:

nem törődöm velük, csak a sok tudatlan senkiházi járatja a száját úgy hogy semmit sem tudnak:)

Mellesleg, nagyon jól megvagyunk:) Édesanyukám haza utazott, gratulált, és már szervezkedik hogy milyen legyen a gyerek szoba, és már a nevek is szóba jöttek:)nagyon boldogok vagyunk:)

2013. ápr. 20. 14:02
 46/48 anonim ***** válasza:
hány hetes voltál mikor elmondtad?
2013. ápr. 20. 15:27
 47/48 A kérdező kommentje:
miutánkiírtam a kérdést, rá egy napra elmondtam:) 7 hetes:)
2013. ápr. 21. 11:49
 48/48 anonim válasza:
Hogy vagy kismama?:) remelem boldogan egeszsegesen,jo korulmenyek kozott. Meselj :)
2014. nov. 19. 05:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!