17 évesen terhes vagyok, hogy mondjam el szüleimnek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 7 hetes terhes vagyok, barátommal 4 éve vagyunk együtt, ő az első és remélem az utolsó fiu az életembe, a baba fogamzás gátló mellett fogant meg, a fogamzás gátlót 2 éve szedem, mindig ugyan azt, a menstruációm gyengült és elötte 5 vagy 6 napig menstruáltam, amióta szedtem lecsökkent 2 vagy 3 napra! Anyukámnak el merem mondani, mert ő a nővéremmel 17 évesen esett teherbe, 18 évesen szült,de ő külföldön dolgozik így tanácsot sem tudok tőle kérni hogy apukámnak hogy mondjam el apukám nagyon félt, óv, és félek hogy kiderül, abortuszra küldene, én a kicsit nem szeretném elvetetni. Ha fogamzás gátló mellett megfogant, nagyon meg akar születni:)) Tanácsokat kérnék, hogy mondjam el?
javitsatok ki ha tévedek, ha van egy szakmája,akkor csak most kezdett rendörnek tanulni. Na most szakmához nem kel érettségi,és rendészeti szak gimiben is van ami adja majd az érettségit. De teljesen mindegy.
2013. ápr. 17. 20:33
32/48 anonim válasza:
Mielőtt használodca rosszakaró szót tanuld meg leírni te kis eminens:) Ki akart rosszat?:)
2013. ápr. 17. 21:47
33/48 anonim válasza:
Jesszus...tiszta ovi szint az, hogy masok eleteben okoskodtok. Megtartja...ok. Sulizni fog...szuper! Elirt egy szot...mintha ti mindig tokeletesek lennetek. Jobb, ha mindenki a sajat haza tajan sepreget.
2013. ápr. 18. 06:29
34/48 anonim válasza:
Nem egy szót, írt el, hanem a teljes szöveget sikerült 100 helyesírási hibával legépelnie, ennek ellenére azt állítja jó tanuló... kételkedek.
2013. ápr. 18. 07:49
35/48 A kérdező kommentje:
mond már megy, hol van helyesírási hiba, ha valamit elírtam, elnézést kérek! 18 év alatt le lehet tenni, mellesleg szakmám van! Ha jobban utána néztél volna, van olyan hogy 3 éves képzés, például szakács, cukrász, pincér. így tudtam 17 évesen letenni!! a 18 életévemet májusban töltöm!! a Rendészetet most szeptemberben kezdtem el!! a sok okoskodó meg nézzen utána pár dolognak, mielött belepofázna, elnézést a kifejezésért!! a sok pozitívumot még egyszer köszönöm
UI: biztos nagyon jól írtad le a szavakat, tudom, google nagyon sokat segít
2013. ápr. 18. 13:45
36/48 A kérdező kommentje:
kifelejtettem, mielött valaki belekötne, most fogom az érettségimet meg szerezni ezzel a szakmával, bonyolult, de érettségit ad, utána tudok menni egy 2 éves tovább képzésre, ott meg kapom a tiszthelyettesi rangot, majd főiskola. Sok okoskodó örül ha a szalag mellé be tud állni, és itt járatja a száját, elöbb legyen valami elképzelésetek, és utána az okoskodás.
2013. ápr. 18. 13:48
37/48 anonim válasza:
pozitívum,mielőtt.
A többit meg sem említem és ez csak a mostani kommented:)
Tehát szakmát tettél le és nem érettségit:)) Értem én! Érettségit nem lehet:)
2013. ápr. 18. 13:48
38/48 anonim válasza:
A magyar érettségi előre szólok: kemény dió lesz számodra.
A szóismétlésektől hemzsegő szöveged nem hogy jó tanulóra, de brutális tudatlanságra utal.
Szerintem mindenkinek van elképzelése;)
2013. ápr. 18. 13:50
39/48 A kérdező kommentje:
tanácsot jöttem ide kérni, nem kioktatást!
El írtam pár szót, mert nem a helyesírásra figyeltem hanem arra, hogy tanácsot kérjek! Tudatlan vagyok? Szaladj le a parkba és edd meg a homokozó készletet, látom nincs jobb dolgod mint itt tenni az eszed
2013. ápr. 18. 13:55
40/48 A kérdező kommentje:
Inkább írok le egy szót többször VÉLETLENÜL mint hogy ész nélkül szexeljek, berúgjak minden hétvégén, és más f@sz járjon bennem! Ha van fiatalabb lány testvéretek, egyszer követném hogy merre megy hétvégente! És akkor szólnék be:) Büszke vagyok magamra hogy lassan 18 évesen egy fiú volt az életembe, a velem egy korúak már több mint 20 fiúval szexeltek, de persze az elfogadott a mai világba. őket nem szóljátok le! Szánalmas
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!