17 évesen terhes vagyok, hogy mondjam el szüleimnek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 7 hetes terhes vagyok, barátommal 4 éve vagyunk együtt, ő az első és remélem az utolsó fiu az életembe, a baba fogamzás gátló mellett fogant meg, a fogamzás gátlót 2 éve szedem, mindig ugyan azt, a menstruációm gyengült és elötte 5 vagy 6 napig menstruáltam, amióta szedtem lecsökkent 2 vagy 3 napra! Anyukámnak el merem mondani, mert ő a nővéremmel 17 évesen esett teherbe, 18 évesen szült,de ő külföldön dolgozik így tanácsot sem tudok tőle kérni hogy apukámnak hogy mondjam el apukám nagyon félt, óv, és félek hogy kiderül, abortuszra küldene, én a kicsit nem szeretném elvetetni. Ha fogamzás gátló mellett megfogant, nagyon meg akar születni:)) Tanácsokat kérnék, hogy mondjam el?2013. ápr. 15. 13:22
21/48 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat és elnézést hogy eddig nem jelentkeztem! Apukámnak van cége, ott be szoktam segíteni, barátom most lesz 20 éves, hegesztő a végzettsége, és apukám is az, és együtt dolgoznak:))
2013. ápr. 17. 13:23
22/48 A kérdező kommentje:
Még valami, egy szakmám van, nagyon jól tanultam elsőtől fogva, és a második osztályba átemeltem harmadikba, így 13 évesen kezdtem a kilencedig osztályt, végeztem, majd nyáron a tizediket, és így tovább:)) most is tanulok, de most rendőrnek. Kezdeni szeretnék valamit az életbe, és igen, ugy mond gazdag családból származok, de ez nem lényeg, lesz mit enni adni a csöpségnek, lesz ruhája, és szerető családba fog cseperedni. A nővérem/nővéreim és a bátyám nem apukámtól vannak:) viszont el mondtam apának, sokkal jobban fogadta mint hittem, és végig telefonálta a családot hogy nagyapa lesz!! Gondolkodtunk az én tovább tanulásomnál is, és mivel a barátom Apukámnál dolgozik, megbeszélték hogy amint megszületik a csöppség, nem kell éjszakás műszakba mennie, én meg esti iskolába folytatom tanulmányaim:) a Rossz akaró 19 éves lánynak, meg köszönöm a negatívumot, de nem süllyedek le a szintedre, a többieknek viszont köszönöm a bíztatást:) képeket fogok csatolni a pocakomról, és amint megszületett a baba, küldök róla képet:) már nagyon várjuk.:)
2013. ápr. 17. 13:32
23/48 anonim válasza:
Orulok nagyon, hogy vegul megnyugodtal es siman ment apuddal! Vigyazzatok magatokra! Jo babazast! :)
24/48 anonim válasza:
De aranyos vagy. :) Én is alig várom átélhessem már ezt...
Sok szerencsét nektek!!
25/48 anonim válasza:
14es vagyok
De jó, örülök nagyon. Mivel alapból megtartottad volna gondoltam hogy fel bírnátok nevelni, nem küzdötök anyagi nehézségekkel. Főleg h anyukád külföldön dolgozik, akárhogy is nézzük, az nagyon jó dolog. Boldog babavárást.
A büszke nagyapa:D Majd ha mi is elmondjuk a szüleimnek hogy nagyszülők lesznek, tuti ők is körbetelefonálnák az egész rokonságot. :) De addig még van egy pár hét. Minden jót, én szívesen látom majd a pocakos képeket.
26/48 anonim válasza:
Már nem azért de 18 éves kor alatt az Oktatási Hivatal engedélyével SEM LEHET ÉRETTSÉGIT LETENNI:) ( tudom, utánajártam, mert egy év alatt tettem volna le kettőt, de nem lehet emiatt.) 2 éve nyomakodott be a törvény. Szóval ez úgy kamu ahogy van, legalábbis azb a része hogy te most rendőrnek tanulsz... vagy elírtad és még csak szeretnéd?
27/48 anonim válasza:
Itt egyedül a 19/L nek van épp esze?
Ilyen helyesírással jó tanuló?! Atyaúristen!!!!!:D
Még hogy 18 alatt érettségi.... jóvicc;)
28/48 anonim válasza:
Már bocsánat, de én 17 évesen érettségiztem (eddig nem szóltam hozzá, csak most tévedtem ide). Szeptemberben töltöttem utána a 18-at.
29/48 anonim válasza:
ja bocsánat, most olvasom, hogy 2éve van ez a törvény (eddig csak az utolsó hozzászólást láttam). Én 6 éve érettségiztem. Úgyhogy nem szóltam semmit :)
30/48 anonim válasza:
óóó bárcsak én is korábban tehettem volna le:( 5.0 átlag... be se kellett járnom csak vizsgázni..:( de nem ovlt erre lehetőség pedig minden indokolta nem csak a tanulmányi eredményeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!