Ti miből gondoltátok, vagy éreztétek hogy terhesek vagytok?
Mensi előtt ugyanúgy fájdogált a hasam, mint szokott, úgyhogy azt hittem meg is fog jönni. De aztán késett, és ilyen amúgy is elő szokott fordulni nálam, tehát ezt még mindig nem vettem jelnek.
Aztán késés után pár nappal elkezdett fájni a mellem, de úgy hogy majd leszakadt, na ekkor gyorsan mentem is tesztet venni, ami erős pozitív lett. :)
Szóval a mellfeszülés volt az, amiből gondoltam, hogy hoppá. :)
Minden más tünet később jött, úgy 7-8 hetesen, de szerencsére nekem gyorsan el is múltak.
Ja, az még eszembe jutott, hogy még mensi előtt rettenetesen megkívántam egy pohár bort, de annyira, hogy összefolyt tőle a nyálam, már ránézésre is. S hozzáteszem antialkoholista vagyok. :)
Na, ez gyanús jel volt, hogy valami olyat kívánnék, amit utálok. :)
Menszi szerű görcseim voltak,de nem jött meg,kimondottan fájt a derekam és a melleim is.
Elég sok mindentől hányingerem volt és olyan szinten kívántam a csokoládékat,hogy ölni tudtam volna értük :-),pedig nem vagyok egy nagy édesség/csoki evő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!