Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti miből gondoltátok, vagy...

Ti miből gondoltátok, vagy éreztétek hogy terhesek vagytok?

Figyelt kérdés
Mik voltak az első jelek? :)
2013. ápr. 12. 11:07
 1/10 anonim ***** válasza:
én nem gondoltam különösebben azt, hogy NA most tuti az vagyok. az első jel a teszt lett, nekem baromi korán pozi volt, aztán a 6. hétig görcsölt eléggé a hasam, úgyhogy ez volt az első ún. tünet. a hányinger és a többi ezután jött.
2013. ápr. 12. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Elkezdtem melegnek érezni magam. Mindig "hidegvérű" voltam, simán éldegéltem 36.2-3-mal, úgyhogy az első 37-es napot nagyon megéreztem, mint amikor bújkál bennem a betegség. De ez nem betegség volt :) a cicifájdalom volt a második jel, és utána a pozitív teszt. :) A hányinger, émelygés, fáradtság, puffadás csak utána jött, a 6. héttől.
2013. ápr. 12. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Mensi előtt ugyanúgy fájdogált a hasam, mint szokott, úgyhogy azt hittem meg is fog jönni. De aztán késett, és ilyen amúgy is elő szokott fordulni nálam, tehát ezt még mindig nem vettem jelnek.

Aztán késés után pár nappal elkezdett fájni a mellem, de úgy hogy majd leszakadt, na ekkor gyorsan mentem is tesztet venni, ami erős pozitív lett. :)

Szóval a mellfeszülés volt az, amiből gondoltam, hogy hoppá. :)

Minden más tünet később jött, úgy 7-8 hetesen, de szerencsére nekem gyorsan el is múltak.

2013. ápr. 12. 11:15
 4/10 Kései Sirató ***** válasza:
Nekem rettenetesen fájt a mellem, úgy mintha tűvel szúrkálnák, kb 2 hétig fájt ennyire. Amikor megemlítettem Anyunak, ő egyből azt mondta, hogy terhes lehetek (ő szülésznő egyébként).
2013. ápr. 12. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
émelygés,szédülés. ekkor még nem is gondoltam terhességre,azt hittem,hogy csak elkaptam valamit és beteg leszek. ráadásul mensi szerű görcseim is voltak,ezért biztosra vettem hogy ez nem terhesség..! aztán amikor pár nap múlva sem jött meg ,de még mindig émelyegtem,akkor már sejtettem,hogy baba lehet a dologban
2013. ápr. 12. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
A kávé illatától rosszul lettem. Egyből tudtam, hogy összejött. Rá 3 vagy 4 napra vártam, nem jött meg.
2013. ápr. 12. 11:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja, az még eszembe jutott, hogy még mensi előtt rettenetesen megkívántam egy pohár bort, de annyira, hogy összefolyt tőle a nyálam, már ránézésre is. S hozzáteszem antialkoholista vagyok. :)

Na, ez gyanús jel volt, hogy valami olyat kívánnék, amit utálok. :)

2013. ápr. 12. 12:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Menszi szerű görcseim voltak,de nem jött meg,kimondottan fájt a derekam és a melleim is.

Elég sok mindentől hányingerem volt és olyan szinten kívántam a csokoládékat,hogy ölni tudtam volna értük :-),pedig nem vagyok egy nagy édesség/csoki evő.

2013. ápr. 12. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Mivel volt egy negatív tesztem, egyszer sem hánytam, semmi jel, nem gondoltam, hogy terhes vagyok. Belenéztem a tükörbe, és barnás volt az ajkam felett, mintha bajszom lenne. Egyből vettem mégegy tesztet. És hát igen... :)
2013. ápr. 12. 13:56
 10/10 anonim ***** válasza:
csináltam egy teszte.PoziTÍV lett...nahát!!
2013. ápr. 12. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!