Másnak is nehezebben jött össze a második baba?
nálunk az első 4 hónap alatt, (most 16 hónapos kisfiú), a második meg 2 hónap alatt! (33 hetes vagyok, szintén kisfiú).
ne csüggedj, majd jön :)
Sajna nekem mindig nehezen fogan, lombikra várok ismét.
De azt tapasztaltam, hogy a szoptatás alatt teljesen másképp reagálsz, egyéni, mindenkinél más. Van, aki ilyenkor esik könnyen teherbe, van, akinek a szervezete pedig szinte biztonsági okokból nem. A 6 hó még azért nem olyan sok idő, ne keseredj el.
Ne aggódj, sikerülni fog! Én szoptatás alatt estem másodszor teherbe (1 éves volt a kicsi). Nálunk is a gyed sürgetett.
Össze fog jönni meglátod, csak ne görcsölj rá!
Minden jót!
pár napja tettem fel egy hasonló kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mi is kistesót szeretnénk, fél éve nem sikerül.....és ezt onnan számítom, hogy leszoktattam a nagyot a szopiról. Mivel nekem az alatt egyáltalán nem volt ciklusom.
A fiam a 2. hónapban sikerült...szóval nagy gond elvileg nem lehet....bár lehet a szoptatás nagyon megkavarta a hormonokat. Szerintem ez Nálad is lehet akadálya. Esetleg ovu tesztekkel nézd meg van e peteérésed, ha van akkor dokival a hormonokat lehetne megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!