Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki 18 év alatt...

Van itt olyan aki 18 év alatt lett terhes?

Figyelt kérdés
Én 17 évesen lettem először terhes.Anyuék nagyon haragudtak,de miután megszületett a kislányom imádják.Most 19 éves vagyok,és második gyermekemet várom.
2013. ápr. 6. 19:28
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
szerintem,most nem ezen kéne rágódni,mit kell ebből ekkora ügyet csinálni???? Ti tartjátok el,és ti nevelitek föl?? Szerintem nem kéne így ítélkezni....Ha meg azt írta volna ki,hogy abortuszra megy,akkor az ellen lázadnátok fel
2013. ápr. 10. 17:56
 32/36 anonim ***** válasza:
Te is eléggé felháborodtál, holott nem a te dolgod.
2013. ápr. 10. 18:34
 33/36 anonim ***** válasza:
Az én adóm x százaléka ne arra menjen már el, hogy minden ötödik teherbecsinált kislány megtartja a gyerekét, aztán kapja a gyest, családit, átmenetit, stb. holott semmit nem tett le az asztalra, csak dugott egyet! A világ túlnépesedik, ezért drágul minden! Csak nem látja a sok elvakult!
2013. ápr. 10. 21:38
 34/36 anonim ***** válasza:

Utolsó, lőném fejbe magam ha te lennék.

Jól elgépiesedett a világ, csak ezt sem veszik észre egyesek!

2013. ápr. 10. 21:44
 35/36 anonim ***** válasza:
Hú de furcsa hajlamaid vannak! Az a baj, hogy az ilyen bolondokat is mi tartjuk el ha bezárják őket a diliházba.
2013. ápr. 10. 21:49
 36/36 anonim ***** válasza:
A 33-nak igaza van. Nekem is van két gyerekem, de adóztam a tgyásomból is, adózok a gyedemből is, ami most májusban fog lejárni, de nem maradok gyesen, mert az édeskevés a normális élethez. Megyek vissza, teljes munkaidőben dolgozni, amiből szintén adózni fogok. 33 éves leszek, életemben egyszer voltam 1 hónapot munkanélküli, de pályakezdőként és egy fillért nem kaptam. 12 év munkaviszonyom lesz, 12 éve adózok folyamatosan, úgy gondolom a családi pótlék kijár. De én is felháborítónak tartom, sokan vannak akik semmit nem dolgoztak életükben, sorra szülik a gyerekeket, kapják a gyest, mert az is elég nekik, csak dolgozni ne kelljen, ja, de hogy a gyereknek miből lesz ruhája, meg ennivalója az más kérdés, mert kifizetik az albérletüket és semmijük nem marad, vagy épp hogy. Erről nem ők tehetnek, hanem az állam, hisz ők adják nekik a pénzt. Az állam helyében nem az adójóváírást kellett volna eltörölni, hanem a gyest, vagy azt is munkahelyhez kötni. Gyedhez 2 ledolgozott év, gyeshez meg 1 ledolgozott év, de a gyes is csak a gyerek 2 éves koráig járjon. Azok, akiknek nincs gyereke, most még jobban szívnak, mert nincs adójóváírás, de az adót vonják, amiből az ingyenélők, segélyből élők kapják a pénzeket, aki meg dolgozik havi 10 ezerrel kap kevesebbet, ha nincs gyereke. Na, szép világ. Sokan már csak azért is gyereket vállalnak, mert kapnak családi adókedvezményt, de legalább dolgozik.
2013. ápr. 11. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!