Van itt olyan aki 18 év alatt lett terhes?
Figyelt kérdés
Én 17 évesen lettem először terhes.Anyuék nagyon haragudtak,de miután megszületett a kislányom imádják.Most 19 éves vagyok,és második gyermekemet várom.2013. ápr. 6. 19:28
1/36 anonim válasza:
Végül is ilyen 2 év korkülönbséggel szoktak szülni, mire a nagyobb 3 lesz, a gyes járjon tovább és ne kelljen dolgozni!!!
2/36 anonim válasza:
Ha jobban belegondolunk mi tartjuk el a te gyerekeidet, mi akik megdolgozunk a pénzért. Tőlünk vonják le, és abból kapod a segélyt. Úgyhogy ennyire ne legyél rá büszke.
3/36 anonim válasza:
Miért kell lehordani egyből? honnan veszitek hogy mik voltak a körülmények? egyre gonoszabbak itt az emberek...
5/36 anonim válasza:
igen csak itt nem láttam egy tényt sem a kérdésben. nem tudni hogy alakult az életük hogy lett terhes stb.
6/36 anonim válasza:
Kit érdekel? Itt úgyis minden felcsinált tininek hirtelen lesz pénze, külön lakása amint nekitámadnak! Marha érdekes! :)
7/36 anonim válasza:
az... na én kiszálltam a beszélgetésből... egyre undorítóbb ez az oldal... szép estét mindenkinek.
8/36 anonim válasza:
A kérdező sztem nem arra volt kiváncsi,hogy mennyire vagytok parasztok :)! Kedves kérdező: én 19 voltam mikor terhes lettem a fiammal 20mikor szültem! Jah és a parasztoknak: NEKEM VOLT BEJELENTETT MUNKA HELYEM, FÉRJEM ÉS LAKÁSOM IS! NEM VOLTAM RÁSZORÚLVA A PÉNZD
10/36 anonim válasza:
Tényleg egyre undorítóbb ez az oldal,lassan hányok attól ami itt folyik,mindig keresnek valakit akiről ítélkeznek,és megmondják a tutit.Senki nem tudhatja a lány körülményeit,attól,hogy valaki nem akar nagymamakorúként ott lenni a gyereke ballagásán még nem biztos,hogy rosszak a körülményei sőt,több olyan 17-25 évesről olvastam és hallottam akiknek jobbak a körülményei mint az ide írogató 30-40 éves anyukáknak.
Kérdező,é 21 évesen szültem a fiamat,de hidd el én is kaptam hideget-meleget főleg tök idegenektől,nem kell velük foglalkozni nem ismerik az életed,sem az enyémet,sem a körülményeket nincs joguk ítélkezni,ráadásul nem is a kérdésre válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!