Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esélye van, hogy terhes?

Mennyi esélye van, hogy terhes?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel lefeküdtünk egyszer védekezés nélkül, amikor a ciklus alapján ELVILEG nem eshet teherbe, nem is benne mentem el, csak szerinte kicsi volt benne is, de én nem éreztem. Egy kicsit paráztunk de megjött neki rendesen, azt mondta ugyanolyan volt mint mindig, semmi különöset nem érzett. Most viszont vége lett és két napja hányingere van, de nem tudjuk miért... Történhet ilyen? Jó, nyilván az lesz a válasz, hogy persze bármi megeshet... de mégis mennyi esélye van a dolognak és mi mással lenne magyarázható?

2013. ápr. 5. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
0 az esélye ne aggódjatok
2013. ápr. 5. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Elég kevés esélye van. Inkább vírus lesz az vagy gyomorrontás, ilyesmik.
 3/6 anonim ***** válasza:
Elvileg nem lehet terhes. A hányingert az is okozhatja, hogy parázik:) Kétszer voltam terhes és aktívan több éve megszakítással védekezek. Még peteéréses napokon is. Mindkét terhességem tervezett volt:) Szóval sosem csúszott be még így sem:)
 4/6 jennifer012 ***** válasza:
Szeintem nm terhes !a hányinger pedig azért van mert feszült amiatt h lehet terhes ! De ez csak az én véleményem !teszteljezek!
2013. ápr. 5. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyan ciklusnak, amikor egy nő nem eshet teherbe. Ez legyen tanulság. Igen, az esély kicsi, de ha nem nulla, akkor minek paráztatjátok magatokat? Több mint tíz védekezési módszer ugrik be kapásból. Most meg izgulhattok még jó sokáig.
2013. ápr. 5. 13:00
 6/6 Adri1616 ***** válasza:
2 évig mi is megszakítással védekeztünk. SOHA nem lettem terhes. viszont ahogy akartuk a babát jött is :-) de ez szerintem csak egymást jól ismerő pároknál működik. Mármint a megszakításos.
2013. ápr. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!