Tudom, hogy lehetek terhes, de mekkora az esélye?
Figyelt kérdés
Màrcius 17-én vettem be az utolsò szem fogamzàsgàtlòt.Aztàn nem kezdtem el ùjra.21-én jött meg.Ma 3x együtt voltunk a pàrommal, de nem belém élvezett.Mielőtt betette mindig bekaptam neki.2013. márc. 28. 07:49
1/11 anonim válasza:
Terhes peteéréskor lehetsz, ami ha jól számolom március 30. körül lesz. Szóval az eddigi akciókat 99% hogy nem vagy terhes.
2/11 anonim válasza:
1 vagyok bocs félre értettem. Ha peteéréskor voltatok együtt, ami a mensid első napjától számítva 14-16 nap , akkor lehetsz terhes. Mivel nem élvezett beléd így 89% hogy nem vagy terhes.
3/11 anonim válasza:
"Mielőtt betette mindig bekaptam neki." és utána tette be? Hogy, ha addigra már elélvezett?
4/11 A kérdező kommentje:
Kedves első.Ha jol szamolom akkor 3-a körül lesz peteérésem ha nem borultak fel a hormobjaim a gyogyszer abbahagyas miatt.Kedves utolso!Ugy hogy elment 1x és mikor màsodszor voltunk együtt előtte bekaptam neki.Meg mikor harmadszor voltunk együtt előtte is.
2013. márc. 28. 08:00
5/11 anonim válasza:
A bekapás fontosságát annyira nem értem :) de mivel senki a világon meg nem tudja mondani, mikor volt ovulációd, senki meg sem tudja tippelni, mennyi az esélye. Ha gyereket akarsz, akkor benned menjen el, ha nem, akkor meg védekezzetek.
6/11 A kérdező kommentje:
Annak annyi lenne a jelentősége hogy esetleg az előző aktusbòl maradt volna neki rajta sperma akkor az ùgy lejött esetleg.
2013. márc. 28. 08:25
7/11 anonim válasza:
5-ös mondta jól, ha gyereket akartok, ne, ha nem, akkor meg védekezzetek! amúgy meg nem lehet %-ban ezt kiszámolni.
8/11 sumergo válasza:
A probléma a "bekapásoddal" az, hogy nem csak a hímvessző külsején maradnak spermiumok, amik egyébként a levegőn úgyis elég hamar elpusztulnak, hanem a nagyobb gond az, hogy a húgycsőben is maradnak, és ott vígan elvannak. A következő aktus alkalmával (hacsak közben nem volt pisilni) simán bejutnak a hüvelybe, és onnan már csak 1 lépés a cél. A peteérésed idejére pedig tippelni se nagyon lehet így. Esély??? Hát van, de mekkora? M
9/11 sumergo válasza:
A végéről lemaradt: Most már úgyis mindegy! Megtörtént.
10/11 A kérdező kommentje:
Annak annyi lenne a jelentősége hogy esetleg az előző aktusbòl maradt volna neki rajta sperma akkor az ùgy lejött esetleg.
2013. márc. 28. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!