Mekkora az esélye annak hogy terhes lettem?
Figyelt kérdés
A menstruációm körülbelül 5-6 napja múlt el és tegnap meg tegnap előtt a barátommal szexeltünk és 3x is bennem ment el. Ilyenkor hogy ugye még csak most mult el majdnem egy hete így kisebb vagy nagyobb az esélye hogy terhes lettem?2013. márc. 25. 21:39
1/10 anonim válasza:
Spontán peteérés bármikor lehet. Ha nem akartok gyereket akkor nagyon felelőtlenül cselekedtetek. Miért szórakoztok ártatlan életekkel?
2/10 anonim válasza:
Én a menstruációm utáni első napon voltam együtt a férjemmel.Ő is belém ment és terhes is lettem.
Ugyhogy van rá esély!!!!
3/10 A kérdező kommentje:
Én nem tudom... 17 éves vagyok a srác 20.. már fél éve ismerem 3 hónapja vagyunk együtt.. magához akar venni h jöjjek el itthonról lakjunk együtt.. de én még suliba járok.. eddig védekeztünk rendesen és most meg nem volt hajlandó gumit húzni és 3x el is játszotta holott azt mondta nem fogja újra.. meg mondja h akar gyereket.. utána meg h neki még nem kell mert bűnözésből nem lehet megélni.. erre most meg 3x is kockáztatta.. és nem is értem én ezt. Anyu ha teherbe esnék rávinne hogy vetessem el. a Barátom meg nem engedné és elvinne itthonról. Nem tudom mi lesz.
2013. márc. 25. 22:06
4/10 anonim válasza:
Szerintem itt a fő gond, hogy 17 évesen nincs saját akaratod, mi ez, hogy magához vesz???? Ilyen nincs. Meg mi az hogy nem húz gumit? Akkor nincs szex és kész. Nőj föl egy kicsit, és kezd el irányítani te a saját életedet!
5/10 A kérdező kommentje:
Elég akaratos vagyok általába ha valamit akarok akkor azt meg is teszem és eltudom dönteni mi a jó nekem. De berobbant az életembe én meg azóta elveszett vagyok nélküle.. Eddig én irányítottam a fiúkat Ő rá meg nem tudok úgy hatni ahogy általában másra tudtam.. És mondtam neki h húzzon gumit mire Ő: nem.. majd magához húzott és onnantól nekem nem volt több szavam.. az meg h magához vesz azt úgy gondoltam ahogy írtam.. Ő dönti el, és már Anyu is kezdi érezni h nem sokáig van bele szólása az életembe..
2013. márc. 25. 22:32
7/10 anonim válasza:
Biztos roma vagy igaz? (nem negatívan kérdezem, csak a szokásaitokból gondolom, hogy igen)
Nézd, ha az a fiú komolyan gondolja Veled és szeretnétek összeházasodni, akkor tegyétek meg, de addig ne engedj neki ilyeneket. Mi van ha terhes leszel és ő mégsem akarja?
8/10 A kérdező kommentje:
Igen az, de nem úgy vagyok nevelve és amugy 8-10 napos terhesen már nőhet a nőnek az étvágya?
2013. ápr. 2. 17:07
9/10 anonim válasza:
Ha terhes vagy mi lesz a babával?
10/10 A kérdező kommentje:
Ez egy szörnyen jó kérdés.. Anyuék most azzal szívják a vérem hogy biztos terhes vagyok, mert rengeteget eszek, de nem hiszem hogy terhes vagyok lehet az idő miatt.. 8-10 napos lehetek szerintem.. A baba szerintem maradna mert a barátom nem engedné elvetetni..
2013. ápr. 2. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!