Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
4-én jött meg a menstruációm és olyan 13-a körül múlt el.A párommal 16-án voltunk együtt,gumi nélkül és fogamzásgátlót se vettem be.Az egész dolog kb.30 percig tarthatott,mert megzavartak,a párom kihúzta,de nem élvezett el.Hétfőn kène megjönnie a havimnak.Szerintetek mennyi az esélye a terhességnek?2013. márc. 2. 10:29
2/9 anonim válasza:
Akkor olyan 30 naposak a ciklusaid, ami azt jelenti, hogy 15.-e körül van peteérésed. Akkor ha 16-án voltatok együtt, akkor elég nagy az esély a terhességre. Még akkor is, ha nem ment el benned. Előváladékból is lehet ám terhesség... van egy ismerősöm, aki így esett teherbe!
3/9 anonim válasza:
Nagyon csekély.
Nálatok akkor egy ilyen megszakításszerű dolog volt, ami ugye nem védekezés, mert valóban az előváladék is tartalmazhat spermát, amitől teherbe lehet esni, de valakik éveken keresztül ily módon "védekeznek", mégsem jön össze baba.
Van rá esély, de nagyon kicsi.
4/9 anonim válasza:
9 napig menstruálsz mindig??:O A védekezés nélküli szexnél mindig van esély a terhességre. Fogjuk rá, hogy ez megszakításnak számított, így ha kicsi is rá az esély azért nem 0. Gyereket akartok, vagy így jött ki a lépés? Mert ha nem, akkor ezzel azért nem érdemes szórakozni...
5/9 A kérdező kommentje:
Nem akarunk még babát,mert nem tudnánk neki még biztosítani olyan körülményeket és dolgokat,amik kellenének neki..félek nagyon.Tudom,hogy lehet az előváladékból is,de Én abból indulok ki,hogy volt egy 2 éves kapcsolatom és ott a 2 év alatt maximum 3-szor csináltuk gumival és sose lett baj belőle,de ki tudja lehet,hogy pont most lett a baj..
2013. márc. 2. 20:51
6/9 anonim válasza:
Okosabb lenne abból kiindulni, hogy ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz a terhesség ellen. Lehet, hogy a teherbeesés esélye 0,0001%, de ha mégis összejön, akkor itt fogsz állni 100%-ig terhesen egy nem kívánt gyerekkel a hasadban...
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom hülye voltam,de màr megtörtént..nem tudom visszacsinálni
2013. márc. 2. 23:00
8/9 anonim válasza:
Bízzunk benne, hogy nem lesz semmi gond.
9/9 A kérdező kommentje:
Huuu,ma jött meg.Nagy kő esett le a szívemről.:) Legkőzelebb vigyázunk.
2013. márc. 3. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!