Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki 18 év alatt...

Van itt olyan aki 18 év alatt lett terhes?

Figyelt kérdés
Én 17 évesen lettem először terhes.Anyuék nagyon haragudtak,de miután megszületett a kislányom imádják.Most 19 éves vagyok,és második gyermekemet várom.
2013. ápr. 6. 19:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
43%
bocsánat elküldte,szóval nekem van egy ismerősöm ma már 50 éves elő lányát 16 évesen szülte,külön költözött és el kezdett később dolgozni addig a párja tartott el,19 éves volt mikor a 2. is megszületett,nagyon jó anya volt sikeres vállalkozása lett végzett a sulival,dolgozott is végig.
2013. ápr. 6. 20:47
 12/36 anonim ***** válasza:
46%
Kedves kérdező azt javaslom ne foglalkozz a rossz indulatú unatkozó dolgos házi asszonykák válaszával. Mindenki tudja, hogy az ő életük rendkívül tökéletes, legalább tíz ledolgozott évvel a hátuk mögött. Soha nem szorultak senkire, és ezért olyan nagyra vannak magukkal, hogy az már példa értékű. Ilyenkor nem marad más mint megszólni azokat akik nem olyan tökéletesek mint ők. Szerintem az hogyha valaki teherbe esik kiskorúként az nem túl okos dolog, de ha van más megoldás mint az abortusz és van aki támogassa a lányt akkor nyugodtan megszülheti, leszámítva a fent említett hölgyek véleményét. Én is fiatalon szültem 19 évesen, nincs iskolám, és nem is dolgoztam a szüleimnél lakunk és most várjuk a második babát a férjemmel. S nem nem szégyellem hogy gyest kapok amit másoktól vonnak le, mert nem magamra kőltöm hanem a gyerekemre gyerekeimre akik nem tehetnek semmiről és a legjobbat érdemlik. A férjem dolgozik, adózik is, azért hogy a börtön lakókat meg az örűlteket a drogosokat eltudják látni. Mégse háborgok, akkor meg a sok kedves agyon tanult anyuka mit van rosszul. Egyébként ki mondta azt hogy két gyerek után egy fiatal anyuka nem tanulhat, nem dolgozhat. S azt ki tudja hogy akik most így lenézik őket azok évekkel később nem kerülnek e olyan helyzetbe hogy másokra szoruljanak. Csak akkor ítélj a voltál már a cipőmben és végig jártad az én utamat. Szép idézet, nem ártana megfogadni.
2013. ápr. 6. 21:46
 13/36 anonim ***** válasza:
34%
Nem ítélkezek mert nem szoktam de mégis miért kell ennyire sietni,mindennek meg van a maga ideje, vagy mindkét baba becsúszott?
2013. ápr. 6. 21:52
 14/36 anonim ***** válasza:
56%
Az első szerintem biztosan, ahogy írja a kérdező, a másodikat valószínűleg akarták. Akárhogy is nem hiszem hogy bárkinek is joga lenne pálcát törni a kérdező felett. Hiszen az dobja rá az első követ aki sose hibázott. Egy gyerek pedig nem hiba bárhová is szülessen. Nem lehet mindenki tökéletes minta anya aki öt ledolgozott év meg két diploma után negyven évesen szül. Vannak akiknek nem adatik meg ez, akik fiatalon lesznek anyák. Hogy mi okból az mindegy, egy a fontos nem szép dolog senkit se megszolni.
2013. ápr. 6. 21:55
 15/36 anonim válasza:
13%
Nagyon erdekes ha vki azt irja, hogy 17 evesen szult lehordjak, ha 17 evesen terhes es elveteti lehordjak.Ez kicsit elgondolkodtato.Kedves kerdezo en 19 evesen vartam az elso babam es most 22evesen a masodikat.Ne foglalkozz az ilyen kommentekkel es boldog babavarast.
2013. ápr. 6. 22:02
 16/36 anonim ***** válasza:
59%
Le leszek pontozva de utolsó szerintem egy 16-17. évesnek nem kellene olyan helyzetbe kerülnie, hogy terhes lehessen.
2013. ápr. 6. 22:04
 17/36 anonim válasza:
11%
Persze ebben egyetertek de ha mar terhes akkor valalja a felelosseget.Ez dicseretes.
2013. ápr. 6. 22:17
 18/36 anonim ***** válasza:
77%
Azért tizenévesen ne legyen már terhes, azért csak gyerek még! Ha szexel védekezzen! Persze balesetek előfordulnak, de az azért ritka!
2013. ápr. 6. 22:48
 19/36 anonim ***** válasza:
24%

Én 18 évesen szültem a lányomat. Úgy, hogy tanultam esti tagozaton és a párommal aki mostanra már a férjem egy sikeres vállalkozást vittünk. GYED-et kaptam és nem GYES-t mivel volt munkaviszonyom. Nem minden esetben van ám úgy, hogy a fiatalon szülő anyukák kizárólag a GYES-ből élnek. Most szeretnénk második babát. A lányom már 5 éves. Tehát ha valaki fiatalon szül nem éppen elítélendő. Én egy percig sem bántam meg. No, és persze nem a 25 ezer forintos gyes-ből nevelem a lányom amit egy évig kaptam. Nem abból eszik a család és nem abból fizetem mái napig a kiadásainkat.

Biztos van olyan is aki pont ellenkezője annak amit én itt leírtam de nem kell mindjárt kapásból elítélni azt aki nem 35 évesen szüli az első gyermekét, van aki így van aki úgy látja jónak.

2013. ápr. 6. 23:43
 20/36 anonim ***** válasza:
28%
sztem szüljél még 2, hogy kapjál minden gyereked után sok segélyt ,hogy megtudjál élni. mert alig hiszem hogy te aztán elfogsz menni minimálbérért dolgozni, főleg hogy tanulatlan lehetsz 19 évesen. szomorú hogy minden iq nélküli ember szexel.
2013. ápr. 6. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!