Van itt olyan aki 18 év alatt lett terhes?
Figyelt kérdés
Én 17 évesen lettem először terhes.Anyuék nagyon haragudtak,de miután megszületett a kislányom imádják.Most 19 éves vagyok,és második gyermekemet várom.2013. ápr. 6. 19:28
21/36 anonim válasza:
Szomorú, hogy minden IQ nélkülinek már számítógép és internet van otthon, hogy fertőzhessék még a virtuális világot is, kedves utolsó!!!
22/36 anonim válasza:
Én ne haragudj, de te tartod el őket?
23/36 anonim válasza:
Ez undorító,miért kell ilyen válaszokat írni???Senki nem tökéletes,ne is haragudjatok,de ti komolyan azon a rohadt pénzen filóztok,amit így is úgy is le vonnak a fizetésetekből röhej az egész!!!! Na de bezzeg ilyenkor mindig csak a védekezéssel álltok elő,de mint mindenki tudja semmi nem 100% védelem,persze ha akkora teher lett volna a családnak a második gyerek,valószínű jobban vigyáztak volna vele,de ezt már csak ők tudják!!!!
Kedves kérdező,gratulálok a babához,sok boldogságot és egészséget kívánok nektek !!!! A szüleid a második babára hogy reagáltak???
24/36 anonim válasza:
Ja és egy bunkó válaszolóval se foglalkozz,mert ismerek én olyan 18éves lányt akinek már kétszer volt abortusza és számtalan esemény utáni tablettát vett már be+egy vetélése is volt,miután ismét kikaparták,úgy hogy vannak itt cifrább esetek is az életben!!!
25/36 anonim válasza:
Védekezés mellett teherbe esik? AZ ÖSSZES? Ne röhögtess. Csak a gyerekeket sajnálom, mert ők isszák meg a levét.
26/36 anonim válasza:
Igen, itt mindenki védekezés mellett esik teherbe, akiknek nulla a munkaviszonya, illetve rosszak a körülményei. Nem feltétlen a kérdezőre értem, mert nem ismerem, de kötve hiszem, hogy 19 évesen két kicsi gyerekkel megteremt minden zükséges körülményt.
27/36 anonim válasza:
igen lehet,ki szakad az óvszer,elfelejt be venni egytabit,bármi meg eshet,de ha nem akarták volna a másodikat biztos vigyáztak volna ne is haragudj de erre céloztam és ezt is írtam le,ha neked problémád van az értelmezéssel az már csak a te gondod,a nővérem is óvszer mellett esett teherbe,nagyon jó kapcsolatunk van,mindent meg beszélünk és mindig használtak óvszert,már a legelején felvette mindig a férje,mert nem akartak gyereket,mert a férjének az előző házasságából már van gyereke..na de ez nem is ide tartozik...szerintem nem kéne egy ismeretlen emberről véleményt alkotnod,lehet,hogy nagyon jó szülők,annak ellenére,hogy fiatal,én is fiatal vagyok,még is ha teherbe esnék biztos meg tartanám,nem szaladnék abortuszra...ennyit erről!!!!
28/36 anonim válasza:
Igen,lehet,hogy 19 évesen nem tud minden szükséges dolgot megteremteni,de nyilván a párja dolgozik,és a szülők is lehet hogy támogatják,én már dolgozom és bármikor számíthatok Édesanyámra,és ez fordítva is így van..mielőtt letámadnátok,hogy rajta élősködök!!!!
29/36 anonim válasza:
Az óvszerszakadás és a kifelejtett tabletta NEM védekezés melletti teherbe esés! Óvszerszakadásnál el lehet ballagni 72 órásért, aki tablettát szed az meg ODAFIGYEL.
30/36 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval, nem hiszem el egyszerűen, hogy valaki mindegyik gyerekével védekezés mellett esik teherbe, mert ilyen nincs, csak figyelmetlenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!