Vállalnátok 22évesen gyereket?
22 éves vagyok. Párom 24. November óta próbálkozunk úgytűnik most sikerült. (holnap kiderül) :-D
DE mi nagyon régen együt vagyunk, együtt élünk anyummal. Párom dolgozík, én egy szakma után most érettségizek. Igaz hogy még nem dolgoztam, de minden adott. De egy 9 honapos kapcsoltat még szerintem ilyen fiatalon nem stabil. De ezt nektek kel éreznetek. :)
9hónap után biztos,hogy nem....
Én 24 évesen leszek anyuka,párom 30lesz,de mi már 6 és fél éve együtt vagyunk és abból 4éve élünk együtt.
Én 9 hónapos kapcsolatba nem vállalnék gyereket, főleg ha nem éltek külön. Mi is 6 éve vagyunk együtt, 5 éve élünk saját házban és most szeretnénk babát. A nővérem 3 hónapos kapcsolatból lett terhes, mikor össze költöztek a férj rájött hogy nem is szereti a nővéremet, alkoholizál, sztem már meg is verte nővéremet , de már két gyerek van, azokat fel kell nevelni...Szerintem nagyon gondold át ezt a dolgot, tényleg csak akkor derül ki hogy tudtok e együtt élni ha külön költöztök és eltelik min. egy év.
20L
Szerintem mindeniknek saját maga joga eldönteni, hogy készen áll-e az anyaságra, vagy sem. Mint ahogy Neked is! Ne mások véleményére alapozz, ne így hozz meg egy olyan döntést, ami a Te életed fogja megváltoztatni! Bár valóban korainak tartom, hiszen egy 9 hónapos kapcsolat, együtt élés nélkül, nem kapcsolat. Szerintem! Igazuk van az előttem lévőknek, hogy lakva ismered a másikat. Én is 22 éves Vagyok, van saját lakásunk, 2 autónk, mindezek hitelmentesen, biztos munkahelyünk. Korai volt, bár a kezdetektől fogva együtt élünk (3 éve). Amit nem is bánok, hisz Én úgy vagyok Vele, miért "járjak" valakivel évekig, mire oda jutunk hogy össze költözés, lehet hogy baromira nem is illünk össze, és nem jövünk ki egymással úgy, mint amikor csak "össze járogattunk". 8 hónapja próbálkozunk, és minden vágyunk egy közös kisbaba!
Akárki akármit mond, az Én véleményem, hogy egy baba hatalmas felelősséggel jár, picit legyen az ember előre látó, mert ha ne adj 'Isten, egyedül maradsz a babával, akkor bizony mindent egyedül kell végigcsinálni! Én már csak tudom, egyedül nevelt fel Anyukám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!