Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok 22évesen gyereket?

Vállalnátok 22évesen gyereket?

Figyelt kérdés
Én 22éves vagyok, a párom 25. dolgozunk mindketten, de még otthon lakunk a szüleinknél. 9hónapja vagyunk együtt. Vállalnátok így kisbabát?
2013. márc. 12. 10:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok. Párom 24. November óta próbálkozunk úgytűnik most sikerült. (holnap kiderül) :-D

DE mi nagyon régen együt vagyunk, együtt élünk anyummal. Párom dolgozík, én egy szakma után most érettségizek. Igaz hogy még nem dolgoztam, de minden adott. De egy 9 honapos kapcsoltat még szerintem ilyen fiatalon nem stabil. De ezt nektek kel éreznetek. :)

2013. márc. 12. 11:22
 12/22 anonim ***** válasza:

9hónap után biztos,hogy nem....

Én 24 évesen leszek anyuka,párom 30lesz,de mi már 6 és fél éve együtt vagyunk és abból 4éve élünk együtt.

2013. márc. 12. 11:25
 13/22 anonim ***** válasza:
hosszabb kapcsolatba és saját lakásba igen, de így nem.
2013. márc. 12. 11:32
 14/22 anonim ***** válasza:

Én 9 hónapos kapcsolatba nem vállalnék gyereket, főleg ha nem éltek külön. Mi is 6 éve vagyunk együtt, 5 éve élünk saját házban és most szeretnénk babát. A nővérem 3 hónapos kapcsolatból lett terhes, mikor össze költöztek a férj rájött hogy nem is szereti a nővéremet, alkoholizál, sztem már meg is verte nővéremet , de már két gyerek van, azokat fel kell nevelni...Szerintem nagyon gondold át ezt a dolgot, tényleg csak akkor derül ki hogy tudtok e együtt élni ha külön költöztök és eltelik min. egy év.

20L

2013. márc. 12. 11:39
 15/22 anonim ***** válasza:
ja mindig elfelejtem h már 21 vagyok:)
2013. márc. 12. 11:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. márc. 12. 12:14
 17/22 sumergo ***** válasza:
Szándékosan nem , a kapcsolat rövidsége miatt, de ha becsúszott, megtartanám. :-)
2013. márc. 12. 13:59
 18/22 anonim ***** válasza:
már válaszoltam korábban. annyit hozzátennék, h én (és ugye ez a kérdés) 22 évesen akkor sem vállaltam volna, ha nettó félmilla a párommal a fizetésünk fejenként, tehermentes kétszintes családi házban élünk külön a szülőktől immár 6 éve. Csak mert 26 évesen értem meg az anyaságra. Egyébként egyetértek azzal, h egy 22 éves lány akár már vállalhat is, butaság az a nézet, h túl fiatal anyának. De az a nézet is butaság, h 22 évesen már bárkinek illene jó anyának lenni. én későn érő típus vagyok, ezért nem akartam ennyi idősen gyereket. de védekeztem, felelősségteljesen éltem nemi életet és sosem volt abortuszom, később pedig vállaltam babát (mindig is akartam, egyébként). ez legalább olyan jó. illetve egyik se jobb, mint a másik. de én 22 évesen még másod éves egyetemista voltam és azzal törődtem, nem mással.
2013. márc. 12. 14:06
 19/22 kabymaci ***** válasza:
22 éves vagyok még 3 éve sincs hogy együtt vagyunk a párommal és már 1.5 éve próbálkoztunk a gyerekkel ami most össze jött...Májusba lesz a lagzink és nagyon boldogok vagyunk.Ha te/ti úgy érzitek hogy jöhet akkor nincs probléma .De először próbáljátok meg hogy milyen együtt élni ;) Sok sikert.14hkm
2013. márc. 12. 14:17
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem mindeniknek saját maga joga eldönteni, hogy készen áll-e az anyaságra, vagy sem. Mint ahogy Neked is! Ne mások véleményére alapozz, ne így hozz meg egy olyan döntést, ami a Te életed fogja megváltoztatni! Bár valóban korainak tartom, hiszen egy 9 hónapos kapcsolat, együtt élés nélkül, nem kapcsolat. Szerintem! Igazuk van az előttem lévőknek, hogy lakva ismered a másikat. Én is 22 éves Vagyok, van saját lakásunk, 2 autónk, mindezek hitelmentesen, biztos munkahelyünk. Korai volt, bár a kezdetektől fogva együtt élünk (3 éve). Amit nem is bánok, hisz Én úgy vagyok Vele, miért "járjak" valakivel évekig, mire oda jutunk hogy össze költözés, lehet hogy baromira nem is illünk össze, és nem jövünk ki egymással úgy, mint amikor csak "össze járogattunk". 8 hónapja próbálkozunk, és minden vágyunk egy közös kisbaba!

Akárki akármit mond, az Én véleményem, hogy egy baba hatalmas felelősséggel jár, picit legyen az ember előre látó, mert ha ne adj 'Isten, egyedül maradsz a babával, akkor bizony mindent egyedül kell végigcsinálni! Én már csak tudom, egyedül nevelt fel Anyukám!

2013. márc. 12. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!