Vállalnátok 22évesen gyereket?
Figyelt kérdés
Én 22éves vagyok, a párom 25. dolgozunk mindketten, de még otthon lakunk a szüleinknél. 9hónapja vagyunk együtt. Vállalnátok így kisbabát?2013. márc. 12. 10:42
2/22 anonim válasza:
Nem sürget semmi. Én nem vállalnék úgy gyereket, hogy a szüleimmel lakom. Nekem ez alap volt. Úgy gondolom a felnőtt élet a függetlenséggel kezdődik. Akkor is, ha anyagiak híjján ez albérletet jelent. Távolságtartó vagyok és ez minimumelvárás volt magammal szemben. A kapcsolatotokat ti ismeritek, 9 hónap számomra nem lenne meggyőző, hogy egy életen át számíthatok a páromra. Meg kell élni néhány mélypontot is, hogy ez biztossá váljon. N28
3/22 anonim válasza:
nem, főleg nem egy 9 hónapos kapcsolatra. Még fiatalok vagytok. Előbb legyen saját egzisztencia. Utána jöhet a gyerek. Ez nem olyan dolog, amit el kéne kapkodni.
4/22 anonim válasza:
Tehát nem éltek együtt? Úgy semmiképp. Még nem is ismered igazán, ha nem tudod milyen vele együtt élni. Nem véletlenül mondják, az ember lakva ismeri meg a másikat. ebbe nem számít bele az időnkénti együttalvás, vagy egy két együtt töltött hét.
5/22 anonim válasza:
Ez olyan sokmindentől függ. Anyukámék is például albérletben laktak és oda születtünk a tesómmal, régebben talán bevállalósabbak voltak az emberek. Hiszen, ha arra vártak volna, hogy majd akkor vállalnak gyereket, ha lesz egy berendezett lakás, akkor 40 évesen szült volna anyukám kb. 9 hónap együttlét kevésnek tűnik, de ismerek olyan házaspárokat, akik pár hónap után összeköltöztek és egyből jött is a baba, azóta eltelt 20 év és boldogok. Szóval számok alapján nem lehet megjósolni a jövőt, van, akinek bejön, van, akinek nem. Nektek közösen kell érezni azt, hogy készen álltok-e már arra, hogy ekkora felelősséget vállaljatok. Kire tudtok számítani, mi a jövőkép? Iskola, munkahely, lehetőségek?
6/22 anonim válasza:
Nem. Az egy dolog, hogy mindketten dolgoztok, de még együtt sem éltek és csak 9 hónapja vagytok együtt. Így én még nagyon korainak gondolnám.
7/22 anonim válasza:
Nem!Még túl korai.9 hónapos kapcsolatban meg pláne nem.
8/22 anonim válasza:
biztosan nem. túl fiatalok vagytok, nem is vmi régóta vagytok együtt és ha jól értem, nem is együtt éltek, csak átjártok egymáshoz. ez pont az, amire nem szabad babát vállalni
9/22 anonim válasza:
Én a korod miatt nem tartom korainak. Én 23 éves vagyok, nemsokára anyuka. :) De 6 éve vagyunk együtt, 5 éve élünk együtt, külön a szüleinktől albérletben.
10/22 anonim válasza:
Nem. És nem a korod miatt elsősorban, hanem mert ez egy "friss" kapcsolat. És ha pár éven belül tudtok költözni mindenképpen jobb lenne külön háztartásba vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!