Vállalnátok a lombik programot, ha, sikertelenség esetén párotok elhagy? Nekem van, neki nincs gyereke.
Te a nő vagy?
Gondolom így is úgy is elhagyna, ha belemész a lombika, és nem lesz, akkor azért, ha nem mész bele és nem lesz azért.
Én inkább megszabadulnék ettől az embertől, nem kéne gyerek.
Nem. Nem vall túl nagy szerelemre.
Bár az is lehet, hogy adott helyzetben meggondolná magát, akkor talán. De ezt nem lehet előre tudni.
Én vagyok a nő.
Próbáltam már sokszor beszélni vele erről,de mindig botrányba fullad.
Azt mondja,hogy azért van velem,mert vállalni akarja a procedúrát,amivel ez jár,de ha nem jön össze,akkor reméli 2hónapra rá már más terhes lesz tőle.
Szóval elég durva.
Ezt kb. én is így gondolom.Megerősítésre volt szükségem.
Köszönöm a válaszokat.
Hát elég kedves párod van. Azért a lombik nem lehet egy könnyed, szórakoztató program. Te nyomd tele magad hormonokkal, holott valószínű vele van a baj, és ha nem sikerül, elhagy. Elég bunkó, ne haragudj.
Nem mennék bele. Ha szeret, akkor nincsenek feltételek, de te is érzed, hogy ez csak gyereket akar, végülis mindegy, hogy kitől. Sajnálom:-(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!