Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok a lombik programot...

Vállalnátok a lombik programot, ha, sikertelenség esetén párotok elhagy? Nekem van, neki nincs gyereke.

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 19:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Te a nő vagy?

Gondolom így is úgy is elhagyna, ha belemész a lombika, és nem lesz, akkor azért, ha nem mész bele és nem lesz azért.

Én inkább megszabadulnék ettől az embertől, nem kéne gyerek.

2013. jan. 2. 20:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem vall túl nagy szerelemre.

Bár az is lehet, hogy adott helyzetben meggondolná magát, akkor talán. De ezt nem lehet előre tudni.

2013. jan. 2. 20:05
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha elhagyna sikertelenség esetén azt hiszem nem vágnék bele, mert ezek szerint csak te egyedül nem vagy neki elég. De ez nagyon nagy döntés, próbálj meg a pároddal zöld ágra vergődni ebben az ügyben.
2013. jan. 2. 20:06
 4/19 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő.

Próbáltam már sokszor beszélni vele erről,de mindig botrányba fullad.

Azt mondja,hogy azért van velem,mert vállalni akarja a procedúrát,amivel ez jár,de ha nem jön össze,akkor reméli 2hónapra rá már más terhes lesz tőle.

Szóval elég durva.

2013. jan. 2. 20:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám az ilyen pasit, ő nem téged akar, hanem gyereket. Ha ilyet mondana másnap már külön lennénk az tuti.
2013. jan. 2. 20:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sikerül elhagy? És ha sikerül? Majd kitalálja, hogy ha nem fiú lesz azért hagy el. Ha fiú lesz de nem jobbkezes azért hagy el. Mindenképp elhagy, csak nem mindegy, hogy ennek megissza-e a levét egy gyermek...
2013. jan. 2. 20:36
 7/19 A kérdező kommentje:

Ezt kb. én is így gondolom.Megerősítésre volt szükségem.

Köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 2. 20:44
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Így semmi értelme. És miért kell a lombi?
2013. jan. 2. 21:09
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A kerdesre valaszolva en nem vallalnam, mert az lenne az erzesem, hogy csak gyerekcsinalasra hasznal fel. Sajnalom, ha ilyen helyzetbe kerultel.
2013. jan. 2. 21:33
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég kedves párod van. Azért a lombik nem lehet egy könnyed, szórakoztató program. Te nyomd tele magad hormonokkal, holott valószínű vele van a baj, és ha nem sikerül, elhagy. Elég bunkó, ne haragudj.

Nem mennék bele. Ha szeret, akkor nincsenek feltételek, de te is érzed, hogy ez csak gyereket akar, végülis mindegy, hogy kitől. Sajnálom:-(.

2013. jan. 2. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!