Lombik után természetes úton baba? Vitaminkérdés.
Van már egy lombikbabám. Tudom, hogy milyen vitaminokat kellett szednem a beültetés után. De kiderült, hogy lehet természetes úton is babám, mert sikerült teherbe esnem, csak vetélés lett a vége.
Azon gondolkodom, hogy szedjem-e azokat a vitaminokat, amiket a lombik kezelés alatt és után írtak fel nekem. Magnézium, E-vitamin, Aspirin protect 100-as, Femibion.
Volt még más gyógyszer is, de azok nem egyszerű vitaminok, azokat természetesen nem szedném. De a vitaminok talán segíthetnek.
Ti szednétek ennyi mindent? Amikor a lombik után ezeket kaptam, összejött. A vetélés előtt meg nem szedtem semmit, mert nem is hittem, hogy teherbe eshetek. Most félek, nem akarok újra vetélést.
Mennyit érdemes szedni? Ti hogy csinálnátok?
Nem tudom, hogy mennyire segítenek, de a femibiont és is elkezdem szedni a babaproject elott. Magnéziumot egyébként is szoktam szedni, mert néha kikészít a 2 éves lányom. A vitaminok nem ártanak és egy év alatt meglátod, hogy sikerul e teherbe esned.
Egyébként a femibiont szedtem az elso terhesség alatt, meg voltam vele elégedve.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!