Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok a lombik programot...

Vállalnátok a lombik programot, ha, sikertelenség esetén párotok elhagy? Nekem van, neki nincs gyereke.

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 19:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Gyógyszeres stimulálásra nem jött össze a baba.Az orvos javasolta a meddőségi centrumot.
2013. jan. 2. 21:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Sajnos vannak olyan emberek,akik agy nélkül....csak legyen
2013. jan. 2. 21:55
 13/19 A kérdező kommentje:
A gyerek biztonsága egy részlet kérdés
2013. jan. 2. 21:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak! Én ilyen embernek nem szülnék!

Sztem ha gyerek lenne, akkor is lehagyna egy kis idő múlva! Általában a gyerekek nem tartják össze a kapcsolatot. Lehet, hogy ezért sem jött össze eddig a baba, mert ez az ember nem hozzád való!

2013. jan. 2. 22:14
 15/19 anonim ***** válasza:
De miért kell a lombik mi a bajotok?
2013. jan. 2. 23:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem haragszol meg érte, de ez a férfi nem szeret Téged!

Egyrészt azért, mert érzelmileg zsarol Téged, amit egy olyan ember aki ŐSZINTÉN és TISZTA SZÍVBŐL szereti a másikat, nem tesz meg soha. Talán 1-1 vita hevében egy kisebb fajta érzelmi zsarolás még csak-csak belefér, de ez egy olyan témakört boncolgat ami már nem fér bele.

Másrészről pedig, a társunkat, akit jó esetben egy életre választunk, a maradását nem állítjuk feltételek elé, ráadásul olyan feltételekről beszélünk, ami még csak nem is a társunkon múlik. Ilyet nem lehet megtenni egy másik emberrel, hogy: " Na ha teherbe esel maradsz, ha nem akkor mész ". Ez kb. a középkorban volt divat, ahol ha a nő nem volt képes utódot, trónörököst szülni akkor mehetett amerre akart ... Már nem ott élünk!

Én nem mondom, hogy hagyd el őt, hiszen nem az én tisztem ezt tanácsolni Neked. Úgy vélem a Párod azért kezeli ilyen agresszívan ezt az egészet, mert nem képes eljutni a tudatáig annak a lehetősége, hogy esetleg miatta nem jön össze a baba és 100%-ig meg van győződve arról, hogy ha Veled nem sikerült, majd mással fog. Talán ezzel próbálja nyugtatni magát annak gondolatával szemben, hogy Ő lehet az ok. (?) De még ha így is van, azzal, hogy Téged állít a önmaga védelmezésének központjába, igen csak sok mindent elárul.

Én azt javaslom, ha régóta vagytok együtt és Te szereted Őt, adj még ennek a kapcsolatnak annyi esélyt, hogy leülsz és megpróbálsz Vele még egyszer utoljára beszélni vele erről. Ha azt látod, hogy meddő vita, utána Neked kell eldöntened hogyan tovább!

Sok sikert és én titkon abban bízom, hogy majd egy olyan embertől sikerül majd teherbe esned, aki Rád (is) vágyik és nem csak egy gyerekre!

2013. jan. 3. 01:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, akivel egy olyan horderejű kérdés megbeszélése, hogy legyen/lesz-e gyerek botrányba fullad, én egy nyaralást sem vállalnék, nemhogy lombik programot.

Másrészt aki ezt "azért van velem,mert vállalni akarja a procedúrát,amivel ez jár,de ha nem jön össze,akkor reméli 2hónapra rá már más terhes lesz tőle..." képes akár csak elkeseredésében is a fejemhez vágni,azzal a következő 24 órát sem akarnám már együtt tölteni.

2013. jan. 3. 01:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne, ne, ne! Lehet nála van baj egyébként is!

Jah, nem csak lent, hanem fent is (az agyában)!!!

2013. jan. 3. 10:36
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem sem szeret... mi is régóta próbálkozunk a férjemmel, de ő azt mondja, hogy soha nem hagy el, ha nem sikerül a baba, akkor sem. nem szab feltételeket.
2013. jan. 3. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!