Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem fogja fel senki, aki...

Nem fogja fel senki, aki abortuszra megy, hogy mit érez a kaparásra várók közt egy olyan nő, akinek nem lehet gyereke? Nem fogják fel, hogy inkább adnák örökbe, talán éppen annak, aki ott néz vágyakozva és könnyes szemmel?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 10:43
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Mások nem tehetnek arról, hogy neked nem lehet gyereked. Fordulj orovshoz, mert ez már beteges... Semmi közöd ahhoz, hogy más mit csinál a gyerekével, meg az életével. Meg akarod mondani a barátnődnek, hogy szüljön gyereket ha nem akar!? És aztán még te sértődsz meg amikor nem azt csinálja amit mondasz neki? Elég kibírhatatlan vagy... Igaza van a többieknek. Semmi közöd másokhoz. Mondd sok barátod van? Mert szerintem ha igen akkor már nem sokáig ha ilyen vagy...

Nem kell velünk egyet érteni-bár én most nem az abortuszban foglalok állást- de gyűlölködni sem kell és azt állítani hogy csak az a jó amit te gondolsz...

2009. szept. 9. 16:43
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, drága!:)Csak neked is megkellene értened másokat!Ha valaki abortál, az nem azt jelenti, hogy ő akkor most egy gyerek gyilkos,mert attol még szereti a gyermekét(ha esetleg van neki).Csak az anyai érzések nem fejlődnek olyan gyorsan, pláne ha nem is vagy rá felkészülve.Az anyai érzések egy terhes anyánál kb 3 honapos kortol jelentkezik(egy nem várt terhességnél).Én ezt saját tapasztalatbol írom, mig nem kezdett rugdalni, olyan mindegy volt, hogy terhes vagyok vagy nem.Pár hetessen még föl sem fogják,így nem is annyira nyomasztja őket a gondolat, hogy egy életet vesznek el.De hidd el, mémely babónak, jobb ha nem születik meg,ha nincs egy szerető anya, vagy egy betevő falat,csak a nyomor, vagy némely szülők kénye kedve szerinti fityogtatásra és boldog családi állapot álcázására szülessen.Nézd meg a családbol kitaszitott gyermekek sorsát!Kérdezd meg töllük, hogy boldogok-e, hogy megszülettek!Meg kell értened, ne okold azokat a nőket,akik elvetetik!Nem tudod min mennek keresztül,cak épp nem mutatják ki.A barátnőddel pedig beszélned kellene, talán megtudnád akkor érteni.Itt nyugottan kérdezhetsz olyan nőket akik abortáltak,elmondják neked szivessen, hogy mit éreztek.Hidd el, a lelki fájdalom sokkal nagyobb és tovább tart mint a testi fájdalom!Kívánom, hogy megértőbb legyél az emberekkel, és hogy egyszer neked is lehessen saját babód!
2009. szept. 9. 17:53
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
ha nem lehet gyereked,menj el lombik programra,ha nagyon akarod,sikerülhet.
2009. szept. 17. 10:29
 44/47 anonim ***** válasza:
50%
Én pl. nem azért megyek abortuszra, mert nem szeretem a gyerekeket. De: van 2 kamasz fiam, 44 éves vagyok. Védekeztünk, de mégis terhes lettem. (Életem első abortusza lesz.) Valószínűleg a korom miatt nem is egészséges gyerek születne. Szerinted meg kéne tartanom???
2009. nov. 28. 11:36
 45/47 anonim ***** válasza:
0%
42 vagyok,és nagyon szeretnék babát, pedi már van 3!A legidősebb 24 éves,alegkisebb 12,és mégis nagyon akarok még egy gyereket.Semmiképp se vetesd el,örüly neki,hogy életet adhatsz!Bármit megadnék,hogy terhes legyek!Kébzeld csak el!Mi van ha épp kislány,milyen az arcocskája,hogy nézne ki ha felnőne?Ma már vannak olyan orvosi segítségek,amik kiszűrik a betegséget!NE VETESD EL! KÉRLEK.....kérlek..kérlek....
2009. nov. 28. 18:42
 46/47 anonim ***** válasza:
én elköttettem magam,hogy ne kelljen abortuszra mennem,mert nagyon könnyen terhes lettem mindig,de 6 gyerekünk van,az elég.
2009. nov. 30. 11:05
 47/47 anonim ***** válasza:

ne haragudj, kb a harmadik oldalig jutottam, de ez nagyon vicces amit írtál, hogy könyörögtél a barátnődnek, hogy adja örökbe.

nem értem, ki vagy te, hogy mások életéről akarj dönteni? ha ő el akarta vetetni, vetesse el, én sem szülnék gyereket "jóindulatból", mert hát a barátnőmnek nem lehet...

mint az óvodában, komolyan. szánalom.

2011. jún. 1. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!