Nem fogja fel senki, aki abortuszra megy, hogy mit érez a kaparásra várók közt egy olyan nő, akinek nem lehet gyereke? Nem fogják fel, hogy inkább adnák örökbe, talán éppen annak, aki ott néz vágyakozva és könnyes szemmel?
Mások nem tehetnek arról, hogy neked nem lehet gyereked. Fordulj orovshoz, mert ez már beteges... Semmi közöd ahhoz, hogy más mit csinál a gyerekével, meg az életével. Meg akarod mondani a barátnődnek, hogy szüljön gyereket ha nem akar!? És aztán még te sértődsz meg amikor nem azt csinálja amit mondasz neki? Elég kibírhatatlan vagy... Igaza van a többieknek. Semmi közöd másokhoz. Mondd sok barátod van? Mert szerintem ha igen akkor már nem sokáig ha ilyen vagy...
Nem kell velünk egyet érteni-bár én most nem az abortuszban foglalok állást- de gyűlölködni sem kell és azt állítani hogy csak az a jó amit te gondolsz...
ne haragudj, kb a harmadik oldalig jutottam, de ez nagyon vicces amit írtál, hogy könyörögtél a barátnődnek, hogy adja örökbe.
nem értem, ki vagy te, hogy mások életéről akarj dönteni? ha ő el akarta vetetni, vetesse el, én sem szülnék gyereket "jóindulatból", mert hát a barátnőmnek nem lehet...
mint az óvodában, komolyan. szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!