Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem fogja fel senki, aki...

Nem fogja fel senki, aki abortuszra megy, hogy mit érez a kaparásra várók közt egy olyan nő, akinek nem lehet gyereke? Nem fogják fel, hogy inkább adnák örökbe, talán éppen annak, aki ott néz vágyakozva és könnyes szemmel?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 10:43
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neked mindenben egyet értened a barátnőddel, rokonaiddal, de nincs jogod ítélkezni. Mégis milyen ember az, aki azért elfordul a barátnőjétől, mert nem azt a döntést hozta meg, amit te megpróbáltál ráerőszakolni? És már az is fáj neked, hogy később lehet még gyereke? Tényleg jobban éreznéd magad, ha abortusz után azt mondták volna neki, hogy valami gond volt, képtelen lesz gyereket szülni? Lehet azt mondod gusztustalan vagyok, de egy ennyire önző nőnek lehet, hogy jobb is, ha nincs gyereke, félő, hogy tőle is elfordulnál, ha nem olyan döntést hozna az életében ami neked tetszik.
2009. szept. 9. 14:04
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Úúúú, ez már kezd eldurvulni. Szerintem keress fel egy pszichológust, ő jobb tanácsokat tudna adni, mint mi. Lehet, hogy ezektől a válaszoktól csak még rosszabbul fogod magad érezni, mert sokan nem értünk veled eggyet!
2009. szept. 9. 14:23
 33/47 A kérdező kommentje:
Tényleg gusztustalan vagy. Abszolút nem látod a lényeget. Ne tapasztald meg soha, hogy én mit érzek.
2009. szept. 9. 14:23
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Részben bánom, hogy leírtam, természetesen nem azt kívánom neked, hogy ne lehessen gyereked. Függetlenül ettől a véleményem az, hogy önző vagy. Arról senki nem tehet, hogy neked nem lehet gyereked, és igen, biztos így kevés együtt érzés van bennünk (én egyébként sem a kedvességemről és együtt érzésemről vagyok híres), de benned meg akkora gyűlölet van mindenki felé. Senkinek a véleményét nem fogadod el, pedig hidd el, nem lehet mindenki hülye körülötted. Nekem semmi közöm hozzá, azt csinálsz amit akarsz, de ezzel a hozzá állással mindenkit el fogsz marni magad mellől a környezetedben. Talán még a férjedet is, amit Te majd annak tudsz be, hogy azért lépett mert neked nem lehet gyereked (bezzeg annak a másik nőnek igen). Hidd el, nem Te vagy egyedül ilyen helyzetben (tudom ez nem vigasztal).
2009. szept. 9. 14:34
 35/47 A kérdező kommentje:
Milyen véleményt kellett volna elfogadnom?
2009. szept. 9. 14:37
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Pl. a barátnőd, a mamád, a tesód meg akiket felsoroltál véleményét
2009. szept. 9. 14:49
 37/47 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem fogadtam el? Elfogadtam, mert mi mást tehettem volna. Viszont nekem is van véleményem, amit ha úgy veszünk, ők nem fogadtak el.
2009. szept. 9. 14:57
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem elfogadtad, beletörődtél, mert mi mást tehettél volna. Véleményed lehet, de jogod akkor sincs kritizálni ezeket az embereket (nyilván nehéz volt meghozniuk ezt a döntést, még ha nem is mutatják). Neked csak a saját testedhez van közöd, máséhoz nincs.
2009. szept. 9. 14:59
 39/47 anonim ***** válasza:
76%

tök jó, hogy a kérdező totálisan össze van omolva, ez abból is látszik, amiket irkál, ti meg még bele is rugdostok. attól majd biztosan jobb lesz.

abortusz téma: én csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy azt felháborítónak tartom, amikor 30-32 éves nők akik anyagilag is jól állnak, és mindent meg tudnának adni a csemetének, elvetetik azért mert "hu most pont nem jókor jött" ezt egyik barátnőm két nővérének is sikerült elkövetnie. a barátnőm ugyanígy nem érti őket, mert ő meg speciel szeretne gyereket, bár még elég fiatal, szóval neki van ideje.

az örökbeadásról meg annyit, hogy sokkal több gyereket lehetne örökbe fogadni, hogyha 12. hét után nem csinálnának abortuszt az orvosok. pedig megcsinálják, elcsalják a papírokat.

az, hogy gyilkosság-e vagy sem, én nem kívánok ítélkezni erről, nem is reszortom, de az biztos, hogyha én terhes lennék, úgy hogy nem szerettem volna, akkor is megtartanám a babát. pláne így, hogy már van egy.

2009. szept. 9. 15:49
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Aki úgy össze van omolva az nem idejön és ilyen kérdést tesz fel.

Egyébként nyugodtan meg lehetett volna ezt úgy is kérdezni pl., hogy "Miért nem akarják örökbe adni a babájukat azok, akik az abortuszt választják?" Mindjárt nem tűnt vola annyira önzőnek...

2009. szept. 9. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!