Nem fogja fel senki, aki abortuszra megy, hogy mit érez a kaparásra várók közt egy olyan nő, akinek nem lehet gyereke? Nem fogják fel, hogy inkább adnák örökbe, talán éppen annak, aki ott néz vágyakozva és könnyes szemmel?
tök jó, hogy a kérdező totálisan össze van omolva, ez abból is látszik, amiket irkál, ti meg még bele is rugdostok. attól majd biztosan jobb lesz.
abortusz téma: én csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy azt felháborítónak tartom, amikor 30-32 éves nők akik anyagilag is jól állnak, és mindent meg tudnának adni a csemetének, elvetetik azért mert "hu most pont nem jókor jött" ezt egyik barátnőm két nővérének is sikerült elkövetnie. a barátnőm ugyanígy nem érti őket, mert ő meg speciel szeretne gyereket, bár még elég fiatal, szóval neki van ideje.
az örökbeadásról meg annyit, hogy sokkal több gyereket lehetne örökbe fogadni, hogyha 12. hét után nem csinálnának abortuszt az orvosok. pedig megcsinálják, elcsalják a papírokat.
az, hogy gyilkosság-e vagy sem, én nem kívánok ítélkezni erről, nem is reszortom, de az biztos, hogyha én terhes lennék, úgy hogy nem szerettem volna, akkor is megtartanám a babát. pláne így, hogy már van egy.
Aki úgy össze van omolva az nem idejön és ilyen kérdést tesz fel.
Egyébként nyugodtan meg lehetett volna ezt úgy is kérdezni pl., hogy "Miért nem akarják örökbe adni a babájukat azok, akik az abortuszt választják?" Mindjárt nem tűnt vola annyira önzőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!