Nem fogja fel senki, aki abortuszra megy, hogy mit érez a kaparásra várók közt egy olyan nő, akinek nem lehet gyereke? Nem fogják fel, hogy inkább adnák örökbe, talán éppen annak, aki ott néz vágyakozva és könnyes szemmel?
Miért kell ilyen kérdést kiírni?
Nem fogod fel, hogy az Ő életük és azt csinálnak vele amit akarnak?
Ha nincs gyereked, fogadj örökbe egyet.
Lehet, tele van az árvaház!!!
Nem vagyok az abortusz mellett, se ellene.
2 fiam van.
Nem lennék képes megszülés után örökbe adni senkinek!!!
Egyrészt egy egész nemzedék nőtt fel úgy, hogy senki más nem számít csak ő. Aki nem hiszi, nézzek körbe a fórumokon, vagy a tömegközlekedési eszközökön, nagyon jó keresztmetszetét adja a mai társadalomnak. "Én vagyok a legfontosabb nekem, mit figyeljek én oda másra, mások érdekeire, ha nem volt elég ügyes/élelmes, akkor magára vessen."
Másrészt az abortuszt választók nagyon jól meg tudják magyarázni maguknak, hogy a gyereknek is úgy a legjobb. Amikor valójában az a helyzet, hogy NEKIK úgy a legjobb.
Sajnálom, és téged is sajnállak, nagyon. Nekem is van barátnőm, akinek méhdaganat miatt kivették a méhét, és együtt lábadozott a többedik abortusz utániakkal, akiket abszolút nem izgatott az a tény, hogy megölték a kisbabájukat. Úgy jártak oda vissza, mintha fesztivál lett volna. Iszonyú volt neki, nem is tudom, hogy bírta ki.
Szia!
Abortusz ellenes vagyok, de szerintem aki ott vár, annak nem épp az jár a fejében, hogy "na itt van valaki,mégis megszülöm és majd odaadom neki" Meg mit keres az abortuszra várók között egy olyan nő, akinek nem lehet gyereke, vagy ez csak amolyan párhuzamba-állító kérdésfelvetés volt? De egyébként nagyon sok "anya"megtartja a picit és születésekor lemond róla. Nekem inkább az abortusszal magával van gondom. Élet, elvenni pedig nem az ember dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!