Miert hiszik azt az emberek, hogy a szoptatas az vedelmet nyujt teherbe eses ellen utana meg mennek abortuszra?
-hát azért mert ahogy mondtad városi legenda hogy véd. és azért is mert a szomszéd néni unokájának a kollégiumi szobatársának a barátnője még sose esett teherbe szoptatás alat.
--senki se látta.-
szóval ilyenek miatt aztán amikor velük is megtörténik van ámuldozás.
Az az igazság hogy még most a számitógépek és a fejlett orvostudomány ellenére is keveset tudnak egyesek a testükről.
rám 2001-ben kimondták, hogy meddő vagyok
8. nekifutásra lombikkal lett egy kisfiunk
szopizott, mi nem védekeztünk, hisz meddő vagyok, terhes lettem, de a 11. héten mentem abortuszra, mert nyitott koponyája volt a babának...
én ezért nem védekeztem, és ezért mentem abortuszra
valószinű, ha nem tudnád a fentieket engem is elitélnél...
Sok embert hisznek meddonek, aztan akarhogy sikerul az elso gyerek (akar lombik, akar spontan csoda folytan), utana sokaknak hamar osszejon egy kov. terhesseg. Baratnom is mehetett abortuszra, mert az afrikai pasi jott, latott, gyozott es 17ev meddoseg utana egyejszakas kalandbol teherbe esett, aztan a gyerek 3-4 hos volt es ujra teherbe esett, mehetett abortuszra mert nem volt love masodik gyerekre. Na mindegy, ez egyeni a sztori.
A legtobb no akik szoptatas alatt esik teherbe azonban NEM meddo. A te eseted nem a tobbseggel tortent sztori.
Egyetertek az elso valaszoloval, sokan nagyon nem ismerik a sajat testuket, meg lenne mit olvasgatniuk a fogamzasgatlasrol, teherbeesesrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!