Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem fogja fel senki, aki...

Nem fogja fel senki, aki abortuszra megy, hogy mit érez a kaparásra várók közt egy olyan nő, akinek nem lehet gyereke? Nem fogják fel, hogy inkább adnák örökbe, talán éppen annak, aki ott néz vágyakozva és könnyes szemmel?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 10:43
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
91%
És mi van azokkal, akik nem "hobbiból" mennek abortuszra, hanem mert pl. elhal a magzat vagy valami gond van a fejlődésében? Őket azért remélem nem egy kalap alá kell venni azokkal, akik az 5. gyereküket öletik meg.... Itt mki együttérez sztem azzal, akinek nem lehet gyereke, de nem kell felnagyítani mindent! Ált. az se szokott jópofizni és kajánul kacagni, aki "sima" abortuszra megy.
2009. szept. 9. 10:59
 12/47 anonim ***** válasza:
93%

Biztos van olyan életkörülmény amikor nem tehet mást a nő...

Sajna.

2009. szept. 9. 11:02
 13/47 anonim ***** válasza:
63%

Ha mindenki rendesen védekezne, aki nem akar gyereket, de szexelni mégis szeretne, akkor nem évi 40.000 nő jeletkezne abortuszra, hanem csak a selejtes gumik és hasmenés/antibiotikum miatt hatástalan tabletták kárvallottjai (most nem számítom a beteg babákat, sem a nemi erőszakot). Mennyivel jobb lenne akkor, és mennyivel kevesebb babát ölnének meg! Tippelek: 1000-en alul lenne a számuk.

100 tablettával védekező nőnél évente 0,2 esik teherbe, ez a hibaszázalék. Ez ötszáz nőre vetítve 1 terhesség. Egymillió fogamzásképes nőnél lenne ez a szám évi 2000. Azaz a többi 38.000 nő felelőtlen volt, és ennek a gyereke issza meg a levét!

Azt se hiszem el, hogy a tablettát nem tudják megfizetni. Még a legszegényebb nőnek is van pénze cigire. Egyheti cigi árából már bőven kijön egyhavi tabletta ára. Ergo nem tudom megérteni, miért van ilyen sok abortusz akkor, amikor bárki olcsón védekezhetne a nemkívánt terhesség ellen.

2009. szept. 9. 11:03
 14/47 anonim ***** válasza:
54%

Ja, remek. Megjelent itt egy abortuszpárti, és mindenkit lepontoz, akivel nem ért egyet. pazar.

És nagyon-nagyon gyerekes, hogy nem képes elfogadni más véleményét. Hány éves, 12?

Nem baj, én meg mindenkit felpontozok.

2009. szept. 9. 11:06
 15/47 A kérdező kommentje:
Láttam abortuszra menőt vihogni. A volt barátnőm 32 évesen elvetette az elsőt, mondván ő még túl fiatal hozzá. Úgy, hogy tudta, nekem talán sosem lehet. Kértem, könyörögtem, hogy tartsa meg, adja örökbe. Nem. Hajthatatlan volt. Az tette be a kaput, amikor azt mondta, hogy persze, ő majd még akar gyereket, csak később. És az orvos szerint is lehet majd még neki. Nem szóltam semmit, otthagytam, azóta nem keressük egymást. És a kórházban is, amikor kimondták a diagnózist, egymás után 5 nőt vittek kaparásra a szemem előtt. Az egyiknek ott volt a pasija is, előtte még hangosan vihogtak, s a lány mondta: mindjárt jövök. Mintha csak buliba ugrott volna ki. Visszahozták altatva, a pasija várt, hogy felébredjen, és menjen minden tovább. Elviselhetetlen.
2009. szept. 9. 11:10
 16/47 anonim ***** válasza:
47%
Nézzétek meg a Juno c. filmet.
2009. szept. 9. 11:17
 17/47 anonim ***** válasza:
77%

És a barátnőd gyerekét akartad örökbe fogadni???

Te nem vagy normális! Gondolj má' bele!!!!!!!!!

2009. szept. 9. 11:29
 18/47 anonim ***** válasza:
50%
Ha a gyerek felnő majd mit mondasz neki? Ott az anyád, meg a testvéreid, de te nem kellettél nekik így az enyém lettél???
2009. szept. 9. 11:30
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, persze, aki nem akar gyereket, védekezzen. Ez alap. De az vesse rá az első követ, akinek nem volt olyan éjszakája, hogy meg volt az esély a hibára... szerintem ezt nem lehet ilyen szigorúan venni. A másik, hogy egy kalap alá sem lehet venni mindenkit, aki abortuszra megy. Ez általánosítás - és ez ellen is küzdeni kell, nem csak az abortusz ellen! Csoportok általánosításából sok probléma született már ezen a világon (nem szeretnék példát mondani)- gondolkodjunk el és utána beszéljünk!!
2009. szept. 9. 11:32
 20/47 A kérdező kommentje:
Nem a barátnőm gyerekét!! Nem vagyok hülye, és légy szíves, ne beszélj így velem, mert elég bajom van így is! Csak azt láttam abban a gyerekben, hogy egy másik olyan nőt, mint én simán boldoggá tehetne, mert tudom, hogy mit éreznek azok, akiknek nincs!
2009. szept. 9. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!