Lányok?! Ne adjátok fel, nem fogjátok elhinni!
Megkönnyeztelek... GRATULÁLOK!!! :)))
nagyon nagyon vigyázzatok magatokra és sok sok boldog percet,hónapot egyben,aztán úgy 7-8hónap múlva külön :)
Nagyon köszi!
Elég sok mindent kipróbáltaunk. Kezdtük a cseppekkel: Mastodynon, Gynex. Aztán jártam természetgyógyászhoz, diaizotóp kezelés, stresszoldás, reiki. Aztán néztük orvosi oldalról: volt 2 closty kúrám, tüszőrepepesztéssel-egyik sem sikerült! Közben számolgattam, hőmérőztem, ovuteszteltem! Utána megpróbáltam a teákat (cickafark, palástfű) És ezután besokalltam, azt mondtam elég! Abbahagytam mindent, számolgatást, hőmérőzést! Inkább figyeltem a testemet, és a tüneteket, próbáltam megérzés alapján becélozni a pé-t!
És elkezdtem szedni a barátcserjét! 3 hónapja szedtem, de mellette semmit nem csináltam, csak vártam a hatását. És a legfőbb tanács: nehéz, de megpróbáltam úgy gondolkozni, hogy úgysem mi döntjük el, hogy mikor leszek terhes, hanem majd ha a babó úgy érzi, jönni akar, jönni fog!
És a kérdésekre válaszolva: Barácserje kapszula- herbáriában, gyógynovényboltokban kapható! 2800 Ft körül mozog, 60 db van benne! Én napi egy kapszulát szedtem, de lehet naponta 2x is. Ciklus első napjától kell elkezdeni szedni, és folyamatosan, addig amíg meg nem tudjátok, hogy babások lettetek!
Terhesség alatt már nem szedhető!
És én is tanácsként kaptam, hogy amint kiderül, hogy babás vagyok, menjek orvoshoz, mert a barátcserje fönt tartja a progeszteronszintet, viszont, ha abbahagyom, mással kell helyettesíteni!
Szia!
Kislányod,vagy kisfiad született?Hogy hívják?
Képzeld!Nekünk is sikerült(spontán--barátcserje nélkül).
7 hósak leszünk 4-én:)
Jaaj remélem hamar írsz!
Szia
Sziasztok. Most vettem észre, hogy előbukkant ez a "kérdésem", mert valaki még kommentelt rá.
Szóval: lányunk született, 2010.05.14.-én. 3350gr, 51 cm. Már elmúlt 1 éves, gyönyörű kis huncutka. Én még a mai napig biztos vagyok abban, hogy a barátcserje használt.
Szedjétek bátran :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!