Lányok?! Ne adjátok fel, nem fogjátok elhinni!
Figyelt kérdés
3 éve próbálkoztunk, és mindenen túl vagyunk már, kivéve a beültetést! Higgyétek el, vannak csodák, mert ma teszteltem pozit! Még nagyon halvány, de egyértelmű a csík!2009. aug. 31. 20:55
1/19 anonim válasza:
Gratulálok!!!!!!!!!!! Akkor ha jól értem természetes úton fogant a kicsi?
2/19 anonim válasza:
Szívből gratulálok!!!!
Akkor egy pillantra sem adjuk fel? Mit ajánlasz?
Jajj.... annyira örülök!!!!!
4/19 anonim válasza:
nagyon nagy gratula :)))))
és a papának is.
5/19 anonim válasza:
Nagyon gratulálok! Örülök hogy vannak ebben a topikban jó hírek is! :) Hogy jött össze? Mesélj nekünk :))))
7/19 A kérdező kommentje:
Barátcserjére esküszöm.
Már mindenféle kezelésen jártunk, próbáltuk alternatív módon is, de sehogy nem ment! 3 hónapja kezdtem el szedni a barátcserjét, és láss csodát, itt van a pocimban! El sem merem hinni, sosem tudtam elképzelni, milyen lesz a pillanat, amikor megtudom!
Ne higgyetek azoknak, akik azt mondják, semmire nem jó a barátcserje!
2009. aug. 31. 21:31
8/19 A kérdező kommentje:
Azt pedig nem mondom, hogy lazuljatok, és ne görcsöljetek rá, mert tudom, hogy nem lehet nem gondolni a dologra, főleg, ha egymást követik a sikertelen hónapok! Én is folyamatosan ezt a tanácsot kaptam, hogy "ne gondolj rá" meg "ne görcsöljetek rajta"!
2009. aug. 31. 21:34
10/19 anonim válasza:
Gratulálok!!!
A barátcserjét hogy kell szedni? Mikortól és mennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!