PCOS-ok van remény! Ugye nem adjátok fel?
Sziasztok!
Kivételesen nem kérdezni fogok, hanem megerősíteni a PCOS-ban szenvedőket hogy nekünk is van remény! 4 év után sikerült újra teherbe esnem!
Reggelre pozitív tesztet produkáltam, van remény!!!Alig hiszem el!!
szia! nagyon nagy gratula, vigyázz magatokra!!!
nekem szerencsére nagyobb mázlim volt, első babám 6hónapban fogant spontán. a második akit most várok a 4ikben clostyval. gratulálok a kitartásodért is! ha elmentél dokihoz és megerősitette a jó hirt irj majd azért!:)
boldog babavárást!
Gratulálok!!!!!!! Minden jót kívánok nektek!!!!! :)
Voltak tüneteid egyébként????
Köszönöm szépen!!!! Nekem is a második clostis hónapban sikerült!! Én is szedtem a merckformint, és terhesség alatt is szedni fogom . Tüneteim csak a megérzés volt, mellfájdalom, és a savanyúság "zabálása":)))))))
Az előzővel nagyon korán mentem UH-ra, és most várok vele 2 hetet, hogy látszódjon is meg a szívhang is meglegyen:)))))
Szia Vica!! Itt is gratulálok neked, boldog babavárást!
Moncsi a másik hosszú topicból!
Aranyosak vagytok lányok köszönöm mindenkinek!
Reggel megcsináltam még egyet biztos ami biztos! Gravi HCG-vel csináltam fél perc után nagyon erős csíík lett!!!!!Pedig azt írta hogy 5 perc alatt biztos eredmény:)))
KÉpet mellékelek amint letudom fotózni, de egyelőre a fényképező lemerült, a telefonról meg nem tudok ide feltölteni, na majd ügyeskedem!!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!