Akiknek nem sikerül teherbe esniük, azok férjei hogy reagálnak erre?
Férj vagyok. Ja a férj.
Soha nem hagynám el emiatt a feleségem, de tény hogy ez a helyzet hosszú távon meg fogja mérgezni a házasságot.
Nekem csak az lenne a fontos, hogy visszakapjam a feleségem és ne foglalkozzunk ilyen mélységig a témával.
Ha a baba jönni akar nagyon örülnék neki, de görcsölni nem akarok rajta.
Mert így könnyű eljutni arra a szintre, hogy amikor jön akkor már nem is okoz örömet.
Továbbá, megértem, hogy miért foglalkoznak ilyen sokat a nők ezzel a témával, de miért kellene ebbe bele rokkanni.
Nem hiszem hogy bármit is meggyorsít. Jobb ha nem is görcsölnünk olyan dolgokon amire jó eséllyel nincs hatásunk, akkor meg minek.
Kérdező szerintem is már beteges vagy kicsit, amit csinálsz, nagyon kikészítő lehet a férjednek. Fél év próbálkozás az semmi!
Nekünk 3 év alatt lombikkal jött össze a baba de esküszöm ennyit még én se idegeltem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!