Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek nem sikerül teherbe...

Akiknek nem sikerül teherbe esniük, azok férjei hogy reagálnak erre?

Figyelt kérdés
6 hónapja próbálkozunk, tegnap már éreztem, h meg fog jönni, elkeseredtem, egész délután sírtam, éjszaka nem aludtam. Ma megjött és teljesen összetörtem. a férjem veszekszik velem, h már utálja az egészet, elege van. Hát mit ne mondjak, nekem is. Én se úgy terveztem, h idáig jutunk. Én úgy gondoltam, h a babvárás az egy szép és izgalmas időszak lesz, olyan 2-3 hónap az egész utána boldogság. Ehelyett egy gyötrelem, nyűglődés az egész és veszekedések forrása. A ti párjaitok hogy állnak a témához?

2013. jan. 3. 21:58
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 6 évig tartott. Csak és kizárólag velem volt probléma. Végül kezelésekkel lett babánk. A férjem végig, maximálisan mellettem állt. Soha nem tett megjegyzést, minden vizsgálatra jött szó nélkül.
2013. jan. 3. 22:00
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem szép tőle,h igy viselkedik sztem,én borzasztóan el lennék keseredve,ha ezt tenné a párom. Amúgy meg honnan tudja,h nem vele van a baj?
2013. jan. 3. 22:03
 3/42 anonim ***** válasza:
85%
Szerencsére az én férjem nem ilyen
2013. jan. 3. 22:05
 4/42 anonim ***** válasza:
79%

Nem lehet, hogy az bosszantja, hogy nagyon kiborultál?

Hogy egész délután sírtál miatta, és látja, hogy mennyire tönkremész miatta?

2013. jan. 3. 22:06
 5/42 anonim ***** válasza:
81%

1-es vagyok? Miért veszekszik veled a férjed?

Azért mert nem jön össze? Mert az nem szép tőle.

Azért mert ilyen rövid idő után már időzítve vagytok együtt, számolgatsz, hőmérőzöl, siránkozol? Mert akkor neki van igaza.

1 évig nem kell foglalkozni semmivel, csak szeressétek egymást, amikor kedvetek van. 1 év után érdemes szakemberhez fordulni.

2013. jan. 3. 22:06
 6/42 A kérdező kommentje:

Számolgatás nem kell, mert már álmomból felkeltve is tudom, h a ciklusom melyik szakaszában, hányadik napján tartok épp és mikor van peteérés. Időzített együttlét még nem volt. A hőmérőzést holnaptól kezdem.

Attól akad ki, h én teljesen tönkremegyek ebben a vágyakozásban és őt is tönkreteszem. De én sem így akartam. nem akartam én hőmérőt, meg peteérést számolgatni, tudni sem akartam, hogy ezek mik. 2-3 hónapig tudtam azt megtenni, h nem foglalkozok semmivel, csak együtt vagyunk. Utána már nem ment.

2013. jan. 3. 22:13
 7/42 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit kéne tennem? Ne beszéljek vele arról, hogy mit érzek, a félelmeimről, h majd orvostól-orvosig kell járni vagy örökbe fogadható babára várni éveket?
2013. jan. 3. 22:16
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy mikor van peteérésed, és valóban megtörténik a tüszőrepedés, akkor felesleges a hőgöbre. Az én páromnak abból van elege (nem mondja, de tudom), hogy minden reggel 6-kor csörög az óra, és hőmérőzés. Legyetek együtt minden második nap, és meglátjátok, hogy összejön az a baba. Az valóban nem jó, ha kiborulsz előtte, lehet, hogy inkább le akar majd állni vele, csak kapja vissza a régi feleségét. Kitartást és sok szerencsét!
2013. jan. 3. 22:19
 9/42 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk minden második nap és semmi. Tudom, h mikor kell lennie a peteérésnek, de azt nem tudom, h valóban van-e. Semmi kedvem hőmérőzni, beteg vagyok a gondolatától is, de ha orvoshoz készülök, akkor jó, ha van. Azt hallottam, úgyis kérni fogja, h vezessem majd. szóval csak időt akarok nyerni.
2013. jan. 3. 22:25
 10/42 anonim ***** válasza:
Egy egészséges párnak is eltarthat évekig, míg összejön a baba. Nem rövid idő a 6 hónap, de akkor sincs okod kétségbe esni.
2013. jan. 3. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!