Ilyenkor miért nem sikerül?
Figyelt kérdés
Azt olvastam mindenhol, egy teljesen egészséges párnak egy ciklusban csak 25% esélye van, hogy a terhesség létrejöjjön. Ha tegyük fel a párnál abszolút semmilyen probléma nincs, és jókor is vannak együtt, akkor miért ilyen kicsi az esélye? Nem mindig jutnak el a spermiumok a petesejthez? Vagy nem mindig ágyazódik be? Vagy ekkora ez esélye a fejlődési rendellenességnek, és nem marad meg a baba?? Egyszerűen nem értem, hogy ha teljesen negatív az összes leletünk, akkor másfél éve miért nincs baba? Tudom, hogy szerencse, meg minden, de érdekelne, hogy mi okozhatja, ha éppen abban a hónapban nem jön össze a terhesség. 75% az esélye, hogy nem sikerül... ez nekem durván soknak tűnik.2012. dec. 26. 13:59
1/5 anonim válasza:
Sajnos válaszolni nem tudok rá, de én is ezen gondolkodtam legutóbb, amikor megjött. Most nekünk sem jött össze, valami oka biztosan van. Ki tudja, mi?
Nagyon sajnállak Benneteket, remélem a következő alkalommal pozitívat tesztelsz!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy.
Igazából nem is miattunk, csak érdekel, hogy a nem sikerül-nek miért van 3x akkora esélye. De úgy látszik, senki se tudja..
2012. dec. 27. 20:57
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok: a férjem azzal tudott megvígasztalni, hogy azt mondta, odafent biztosan még nem találták meg a nekünk megfelelő kisbabát. Ez valahogy megnyugtatott. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Hm, milyen szép gondolat... de akkor a miénk valami top baba lesz, mert jó sokáig keresgélik. :D
2012. dec. 28. 19:18
5/5 anonim válasza:
Mintha a saját történetemet olvasnám... Másfél éve várjuk a Kisbabánkat, én mindenféle vizsgálaton voltam már, minden rendben, a Férjem kisbarátai átlagon felüliek minden szempontból, szeretjük egymást, mégsem jön a Baba... Igazságtalan és érthetetlen... Pozitív tesztekben gazdag, boldog új évet Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!