Hosszú ideig tartó gyógyszerszedés abbahagyása után meddig tart míg helyrejön a szervezet? Ilyenkor pontosan mi a baj, ha nem sikerül teherbe esni?
Szia. Én kilenc- 9!!! évig szedtem fogamzásgátlót és fél éves szünet után (3hónapot mondott a doki) elsőre teherbe estem és most van egy gyönyörű 5,5 hónapos kisfiúnk.
Kitartás :)
nekem azt mondta a doki, nem kell szünetet hagyni mert pont akkor van a legnagyobb esély arra, hogy sikerül. ezeknél a mai gyógyszereknél nem is szükséges a szünet.
én 8 évig szedtem folyamatosan és mikor abbahagytam a 2. hónapban sikerült is a baba.
Szia!
Én is 9 évig szedtem gyógyszert, amikor abbahagytam a következő hónapban terhes lettem.
A mai napig ellentétes a dokik véleménye ezzel kapcsolatban: az egyik szerint szigorú 6 hónap, a másik 3 hónap várakozást írt elő, és van olyan, aki azt mondja, hogy egyből teherbe lehet esni.
Szerintem az 5 hónap (főleg ha ebből 3 hónapig egyéb módon védekeztetek) nagyon kevés ahhoz, hogy elkeseredj. Lehet, hogy épp nem akkor volt peteérésed, amikor szerelmeskedtetek. Nem kell egyből bajra gondolni.
Szia!
Én 4 évig szedtem a tablettát.
1 hónap kihagyás után már megvolt a kis pocaklakóm!
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!