Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek nem sikerül teherbe...

Akiknek nem sikerül teherbe esniük, azok férjei hogy reagálnak erre?

Figyelt kérdés
6 hónapja próbálkozunk, tegnap már éreztem, h meg fog jönni, elkeseredtem, egész délután sírtam, éjszaka nem aludtam. Ma megjött és teljesen összetörtem. a férjem veszekszik velem, h már utálja az egészet, elege van. Hát mit ne mondjak, nekem is. Én se úgy terveztem, h idáig jutunk. Én úgy gondoltam, h a babvárás az egy szép és izgalmas időszak lesz, olyan 2-3 hónap az egész utána boldogság. Ehelyett egy gyötrelem, nyűglődés az egész és veszekedések forrása. A ti párjaitok hogy állnak a témához?

2013. jan. 3. 21:58
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Utolsó, nektek mennyi idő alatt jött össze?
2013. jan. 3. 23:29
 12/42 anonim válasza:
100%

Sziasztok én vagyok a férj aki kiborul.

Valószínűleg most a feleségem fog kiborulni, hogy hozzászólok a kérdéséhez, de mindegy.

Csak, hogy a másik oldalt is lássátok néhány dolgot én is elmondok.

Én ugyan nem vagyok otthon annyira a női ciklus minden fázisában, nem ismerem a különböző nőgyógyászati vizsgálatok és termékenységi kezelések mibenlétét és azokkal járó kellemetlenségeket elképzelni sem tudom. De megpróbálom, amiben csak tudom támogatom a feleségemet minden egyes ötletét, amely a teherbeesést támogatja, segítem. Pl. Sokadik próbálkozásra és nagyon nehezen leszoktam a dohányzásról (Ez remélem igy is marad)

Ha a feleségem őrültebbnél őrültebb kezeléseket talál ki, amely segítheti az ügyet abban is részt vennék. Ezt már többször a tudtára hoztam.

Az utóbbi időben olyan vizsgálatok nevét tanultam meg amelyeket lehet, hogy helyesen leírni sem tudnék pedig két diplomám van.

Ami a kiborulást illeti. A sors nem kényeztetett el minket a gyerekvállaláshoz szükséges minimális anyagi eszközök gyors megteremtésével. Soha senkitől nem kaptunk semmit. Mindent magunk teremtettünk elő (lakás stb.)

Ezért lehet egy kicsit sokat áldoztunk, mivel én már tul vagyok a 30-on. Ez tudom nem tul szerencsés.

Nos mielőtt próbálkozni kezdtünk a babával már évekkel korábban azt hallgattam, hogy milyen gyötrelmes kínos vizsgálatok, kezelések várnak majd ránk, ha nem jön az áhított baba.

A tény, hogy 6 hónapja próbálkozunk, de tulajdonképpen csak 1 igazi volt a december. Most nem sikerült.

A 6 hónap alatt 2 hónapban is hosszabb egyenként 3 hetes külföldi kiküldetésen voltam, és az uj munkám miatt nem is volt annyi időnk egymásra egyébként sem, mint kellene.

Ugy érzem belebetegszem ebbe a témába, a feleségem a folyamatos önmarcangolásával tönkreteszi magát, engem és lassan a házasságunkat is. Olyan stressz munkál benne, amely biztosan nem tesz jót egy leendő anyának.

Kiabálok ebben is van igazsság, de ki ne lenne ilyen, ha minden nap szóba kerülne a téma. Szinte nincs semmi olyan közös programunk, amikor nem. Éjszak alvás helyett is hajnali 1-kor erről kell beszélgetni és ha nem mutatok elég érdeklődést vagy nem szolgálok megnyugtató válasszal azokra a kérdésekre, amelyekre nem tudhatom a választ, akkor kiborul, sír.

Sőt, -6 hónap próbálkozás ami véleményem szerint csak egy- már az örökbefogadás kerül szóba, amit teljesen elutasítok és ha soha nem lesz gyerekem akkor sem akarom.

Na itt jön a vádaskodás, hogy nem támogatom a feleségem és hogy én nem is akarom és az hogy egy férfinak 50 évesen is lehet ezért nekem biztos nem fontos, arra már nem is gondol, hogy talán szeretném felnevelni, ott lenni az érettségién vagy más fontos eseményen.

Lassan tényleg odáig jutok, hogy megutálom a témát a gyerekvállalás gondolatától is gyomorgörcsöm van és a beszélgetéstől is a feleségemmel, mert mindig szóba kerül/kerülhet ez a téma.

Én semmi mást nem szeretnék csak kizökkenteni ebből az idegállapotból a feleségem, mert csak ez a téma foglakoztatja. Minden létező információt beszerzett már az internet segítségével erről. Napi min 1 órát csak erről olvasgat. Csak annyit szeretnék ha nem törődnénk a gyerekkel és ha jön csak nagyon örülnénk neki.

Én ebbe már belehülyülök, de igazán csak őt féltem.

Nyugodatan égessetek máglyán, ha nem értettek velem egyet, biztosan néhány anyuka meg is teszi itt.

2013. jan. 4. 08:15
 13/42 anonim ***** válasza:
Igen, erre gondoltam, amikor az 5-ös hozzászólásomat írtam.
2013. jan. 4. 09:07
 14/42 A kérdező kommentje:

"Ha a feleségem őrültebbnél őrültebb kezeléseket talál ki, amely segítheti az ügyet abban is részt vennék."

Semmilyen kezelést nem vettünk még igénybe. Egyszerűen leálltunk a védekezéssel. Nem teázom, nem szedek Clostyt, nem volt petevezeték-átfúvásom, nem volt spermavizsgálat, hormonpanel, stb. Nincs munkahelyről hazarángatás ebédszünetben, h MOST alkalmas, most kell szexelnünk.

Próbálom megőrizni a spontaneitást, amennyire csak tőlem telik. De minden egyes alkalommal, amikor megjön, bennem van a késztetés, h valamit tenni kell, a természet nem teszi a dolgát, nekünk kell valamit csinálni, nincs időnk évekig várni tátott szájjal a sült galambot.

Tényleg akkora baj, hogy tájékozódom, hol milyen vizsgálatokat végeznek, kik, mennyiért, és az nekem mivel járna?

Vagy az a baj, hogy ezt próbálom megbeszélni a férjemmel? Nem kellene? Ez csak az én gondom, oldjam meg magam, zokszó nélkül?

Teljesen felőrölt ez a fél év, éveket öregedtem. Én azt hittem egészségesek vagyunk és fiatalok, pikpakk sikerülni fog. Itt ezen az oldalon szinte mindenkinek elsőre sikerült, hát én is bizakodó voltam. Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy ez az időszak meddig fog tartani.

2013. jan. 4. 09:17
 15/42 anonim ***** válasza:
Én igazat adok neked. Én is ezt csináltam 5 hónapig a férjemmel míg rám szólt hogy hagyjam már abba mert így nem lesz jó senkinek.Elmondta többször is hogy ő is akarja, és szerintem ez nekünk nőknek bőven elég kellene legyen. Nálunk is volt vita emiatt, de mostmár próbálok ne beszélni erről vele.Na de azért mérem a hőmet és figyelem mikor mi történik a testemben, nem is lennék nő ha nem így lenne s ki sem bírnám hogy ne foglalkozzak a baba dologgal :)A férfiak ezt nem is fogják tudni igazából soha megérteni, csak mi nők érezzük azt hogy mennyire lehet vágyni egy baba után.Én gondolkodtam már azon is hogy ha nem is lenne gyermekünk akkor is együtt kellene maradjuk életünk végéig és valahogy az a pár évtized nem telhet el kedvesség, mosoly nélkül.Az esküvő napján is neki örültünk, nem a babán járt az eszünk...S gondoljatok bele hogy ha jönne is a baba de a párunk már torkig lenne ezzel az egésszel, akkor szülés után nem lenni semmi harmónia, és az sem nekünk sem a gyereknek nem lenne jó. Kicsit hosszúra sikeredett :)
2013. jan. 4. 09:18
 16/42 anonim ***** válasza:

Fél év után azt sem kellene tudnod, hogy mi az a Closty.

Olvasd el, amit írsz. Saját magad szerint is már beleőrültél. De mibe?

Teljesen egészséges párok esetében, ha rendszeresen élnek szexuális életet védekezés nélkül 4 hónap az átlag. Ez azt jelenti, hogy van, akinek 1 hónap, van akinek 10. 1 évig nem kellene semmivel foglalkozni. Nem kellene erről beszélnetek, mert csak magadat idegesíted és tönkre teszed a házasságod. Az én férjem mellettem állt a kezelések alatt, de a mi esetünkben minden vizsgálat indokolt volt.

Szerintem sürgősen állj le ezzel, mert ilyen idegállapotban még akkor is nehezen fog összejönni a baba, ha egyébként egészségesek vagytok. Amiket írsz az nekem már közelít a betegeshez.

2013. jan. 4. 09:23
 17/42 anonim ***** válasza:
Ne ess kétségbe, nekünk is ez lesz a 6 hónap. Teljesen átérzem amit írsz, pontosan ez történik nálunk is.Folyamatosan mondogatom magamnak hogy nem lesz semmi baj, jönni fog. Én a tervezettbaba. hu vezetem a hőmet, próbáld ki te is ha akarok.Ne mondd a párodnak, szeretjük őket, de ők férfiszemmel másként látják a dolgokat és én nekük adok igazat. Túl görcsösek vagyunk... Én voltam nőgyógyásznál, azt mondta mnden ok s látod mégsem jött még a baba. Inkább beszélgessünk mi majd ha van kedved, egy hajóban evezünk. Te hány éves vagy?
2013. jan. 4. 09:25
 18/42 anonim válasza:

Igen részt vennék, ezért irtam feltételes módban.

De ugy gondolom 6 hónap után még nem bizos hogy kellene, de csináljuk.

Sőt én is szeretnék már most babát, nem halogatni akarom, de ha összejön nekem már nem lesz benne semmi örömöm, már érzem, mert keserű méreggel lesz minden megferőzve.

2013. jan. 4. 09:32
 19/42 A kérdező kommentje:
Én azt tapasztaltam, hogy mindig az olyanok mondják, h nem szabad görcsölni, meg betegesen sokat foglalkozol ezzel, akiknek tényleg nagyon hamar összejött és nem tudják, milyen kétségbeejtő minden hónapban szembesülni azzal, h most sem sikerült és ki tudja hány ilyen hónap jön még. Mondom, az első 2-3 hónapban én is ilyen voltam, én is azt mondtam, nem görcsölünk, csak szeretjük egymást. De ez a 2-3 hónap eltelt és utána jöttek a kérdések, h mi lehet a probléma.
2013. jan. 4. 09:32
 20/42 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van kérdező.Azok már könnyen beszélnek akiknek összejött, de látod nekünk sem jött még és még sokan vagyunk így. Ne aggódj,ne vitatkozzatok ezen,holnaptól legyen egy új nap s vegyetek vissza mindketten egy kicsit.Jobb lesz, s amúgy is nem ti döntitek el hogy jőjjön vagy ne, azt csak a Jóisten tudja, és küldeni fogja mikor jónak látja...
2013. jan. 4. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!