Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt mondják, ha valaki akar...

Azt mondják, ha valaki akar babát, akkor nem sikerül, ha valaki nem, akkor egyből összejön. De mi van akkor, ha ez egy családon belül van?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék gyermeket nő létemre, a párom viszont nem érzi magát készen egy apaságra. Előző hónapban azért próbálkoztunk, elvileg a 13. nap estéjén voltunk együtt, de nem lettem terhes. :( Vajon miért nem? 27. napra jött meg a menzeszem. Pont lekéstem volna a peteérést? Hivatalosan mikor van a peteérés? Fél időben, nem?
2012. dec. 18. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmi nincs ilyenkor, mert amit írtál az csak egy mondás. Semmilyen valós alapja nincs. Általában azok esnek teherbe, akik akarnak és akik nem akarnak azoknak a nagy része tud helyesen védekezni. Csak ezek az emberek nem beszélnek róla, nem írnak róla, nem látod Őket a TV-ben. A kivételek mindig érdekesebbek, azokra jobban figyelünk.

Azon nem kell csodálkozni, hogy 1 hónap alatt nem lettél terhes. Ha mindkét fél teljesen egészséges és védekezés nélkül rendszeres nemi életet élnek, akkor 4-6 hónap az átlag, de még az egy év is belefér. Az első hónapokban teljesen felesleges számolgatni és nem 1 adott napon érdemes együtt lenni, hanem amikor csak akartok.

(az azért elgondolkodtató, hogy érdemes-e egy olyan férfinek szülni, aki nem kész még az apaságra, de Te tudod)

2012. dec. 18. 11:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk gépek nem mindenkinek pontosan a ciklus közepén van peteérése nekem is csúszik egy két napot
2012. dec. 18. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!