Miért van az hogy egyeseknek egyből összejön a baba akár akarata ellenére is, míg másnak évekig kell próbálkozni hogy sikerüljön ha egyáltalán sikerül?
Ha erre létezne pontos válasz, akkor sokkal könnyebben tudnának segíteni azoknak a pároknak, akiknek nem akar összejönni a baba.
Biztos, hogy ez sok mindentől függ (egészség, genetika, környezeti hatások, "párok egymásra hatása"), de egy biztos, azoknak akiknek nem jön össze sokáig a baba, azoknak egyáltalán nem kerek a világ.
Teljesen egyetértek az előttem válaszolóval!!
Nekem már van egy kisfiam, aki több mint 1 év után sikerült, most 10 hónapja a tesó sem akar jönni. Van egy barátnőm, akinek már van egy fia, és már 2 abortusza is volt, véletlenül besikerült a baba, de nem tudta megtartani. Én, meg mennyien még mit nem adnánk egy babáért.
Ez kb. olyan kérdés, mint hogy miért van az, hogy van aki 18 éves korában meghal betegségben, más pedig 90 évesen is makk egészséges?
Kb. a válasz is ugyanolyan.
akinek nem tetszik a kérdés nem kell válaszolni ilyen egyszerű.
amúgy én nem láttam hogy 2-3 naponta feltennék ezt a kérdést, különben nem kérdeztem volna meg ugye..
pedig rendszeresen jövök fel
Pedig igaz! Most már napi szinten olvasni az ilyen kérdéseket.
Erre úgy sem lesz válasz! Csak, mert! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!