Terhes vagyok? Vannak tüneteim is amiket lent leírok. Ezekre most figyeltem fel, hisz nem számítottam arra hogy összejön ilyen "gyorsan" (3 hónapja döntöttünk hogy jöhet ha akar)
Köszönöm a válaszokat!
Majd veszek tesztet, mert nem készültem :) és pár nap múlva megcsinálom.
Jó lenne ha sikerült volna, de persze nem élem bele magam, majd a teszt megmondja. De ha van még tapasztalat, szívesen fogadom!
Sok boldogságot!
Én is nagyon hasonlóan éltem meg az elejét, szinte azokkal a tünetekkel, mint te. Nem mertem remélni, mert nem rendszeres a ciklusom és már régóta nem jött össze azelőtt. Aztán egyik este későn csináltam tesztet, mert gondoltam, hogy ha az esti pozitív, akkor tuti a dolog. A 43. napom estéjén az is lett.
Szóval elvileg mnden esélyed megvan ezek alapján, és a teszted bizonyosságot fog hozni. Minden jót kívánok! 9 hetes
Háát ezek nagyon babagyanús tünetek! A mensis érzés, néha hasszúrka, melleim alig fájtak - ekkor már pozitív tesztem volt. És most mi sem görcsöltünk rá.
Csinálj tesztet (akár holnap reggel) és írd meg az eredményt!
Szorítok!
6 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!