Csajok?! El kell mondanom olyan boldog vagyok! Ma voltam ultrahangon! 7 hetes a picur, és olyan jo volt hallani a szivhangját. Kitartás csajok! Én sem gondoltam volna, és mikor nem számitottam rá, sikerült!
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 12:00
1/12 anonim válasza:
Gratulálok, kismama! :) Szép terhességet, egészséges kisbabát kívánok! :)
2/12 anonim válasza:
Gratulálok! Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok! Életed legizgalmasabb 9 hónapja előtt állsz... próbálj majd jegyzetelni mindent, mert amiről most azt hiszed sosem felejted el, amint megszületik a baba kezd homályosulni! Tapasztalat!!! :)
3/12 anonim válasza:
Gratulalok, es boldog babavarast kivanok neked!!!!!, ugy orulok amikor pozotiv visszajelzesek is vannak, megegyszer nagyon orulok nektek!!!
4/12 anonim válasza:
Gratulálok! Szép terhességet, egészséges babát kívánok Neked!
egy hamarosan már 2 gyerekes anyuka:D
5/12 anonim válasza:
Én is szeretnék Neked Gratulálni! Remélem, minden jól fog alakulni és egészséges szép kisbabád lesz! Életed szerintem egyik legszebb szakasza következik most! Már nagyon várom én is hogy bekövetkezzen az életembe ez a pillanat, ez az időszak!!
6/12 anonim válasza:
Én is gratulálok!
Szabad tudni hogy mióta próbálkoztatok,és hány éves vagy?
Köszi!
8/12 anonim válasza:
Gratulálok, én is 7 hetesen hallottam először a szívhangját tavaly decemberben :)
Most szintén 7 hetes de már nem a pocakomban hanem a szobácskájában szuszog :)
10/12 anonim válasza:
De jó! Biztos nagyon fel vagy dobva! :-))
És mekkora a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!