Akiknek nem sikerül teherbe esniük, azok férjei hogy reagálnak erre?
Tehát vannak olyanok akiknek 6 év után sikerült és nem 1-2 hónap után, de sajnos sok esetben az ő véleményük nem fontos, mert csak a pozítiv példa érdekes.
Még egy dolog, már az első próbálkozás előtt évekkel volt hasonló beszélgetésünk a témával kapcsolatban és ez már napi szintűvé vált.
Egy kicsit elhamarkodottnak érzem az összes vizsgálatot az örökbefogadást meg nevetségesnek.
Szerintem nem kell más csak csak nyugalom szeretet és próbálkozás, amely az előző kettő nélkül semmit nem ér.
Na mindegy az én véleményem ugysem fontos.
Törjetek pálcát.
Segítsetek mert nagyon féltem a feleségem, lassan belerokkan.
A nők többsége szereti a bánatát, problémáit kibeszélni, a férfiak többsége viszont ezzel nem tud mit kezdeni, tehetetlennek érezheti magát. Ha te magányos is vagy, és csak a férjed jár el (nem tudom), hatványozott lehet ez. Próbálj meg találni valamit, ami leköti az idődet, lefáraszt annyira, hogy ki tudj kapcsolni. Ha vannak barátnők, sorstársak inkább nekik sírni kicsit.
Nekünk akkor sikerült, mikor - fél év cickafarkfű tea után - elmentünk egy hétre kettesben kirándulni, várostnézni külföldre, sok-sok új közös élménnyel... Szóval nagyon nehéz, de ilyenkor kell csak azért is elengedni a témát és lazítani, egymásra figyelni magunk helyett, "újra" szerelmesnek lenni mindenféle babacsináló szándék nélkül.
Egyébként ha ennyit utánaolvasol, sok helyen írják, hogy egy hónapban csak kb. 25% az esély, és egy éven belül még (sajnos) teljesen normális, ha nem sikerül.
Pl. itt egy link: [link]
Én írtam a 16-os választ és az 1-est is. Tehát nekünk 6 év alatt lett baba, mégis azt mondom, hogy hülyeség, amit csinálsz.
2-3 hónap az semmi. 6 hónap miatt sem kell aggódni. Akkor inkább arról olvass, hogy mennyi idő után kell aggódni, vagy orvoshoz fordulni. Ne a kezelésekről.
Továbbra is fenntartom, hogy beteges, hogy már az örökbe fogadáson gondolkozol. Már az is, hogy egyáltalán kezelésekről olvasol.
Én csak jót akarok neked. Teljesen felesleges problémát gyártani magadnak, amikor nincs. És ha ez évekig fog tartani, vagy tényleg kell majd valamilyen kezelés akkor összeomlasz?
nekem a lányom 6 év alatt jött össze. sosem számoltama napokat,nem is terveztem,egyáltalán nem is dolgoztunk rajt,független attól,hogy egy célom volt az életben : anyának lenni... Egyszerüen abban a tudatban éltünk hogy nem lehet gyerekünk,egy orvosi feltételezés alapján. Egy májusi reggelen mégis pozitiv lett egy teszt és most itt van velem a 3 éves lányom. Nem a hömérözés,a számolgatás és az állandó összpontosítás segít,hanem egyetlen dolog : a hit !!! Higgy önmagadban,a párodban,a születendö gyermekedben és Istenben. Akkor sikerülni fog ! Tudom hogy nehéz,most a 2. babán "dolgozunk" 3-4 hónapja,de max. szeretkezés után kerül szóba,annyira,hogy "talán majd most...". nem forognak körülötte a napjaink.
Próbálj meg beletörödni,hogy nem lettél terhes,majd az leszel ! Tedd fére magadban,és koncentrálj a férjedre és a házasságodra. Olvastam amit írt és a szavaiból ítélve nagyon tele van már. Mi a jobb??? Egy gyerek azonnal és egy összetört házasság vagy egy türelmesen kivárt terhesség és egy boldog család... Lehet rosszul látom,de ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!