Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek nem sikerül teherbe...

Akiknek nem sikerül teherbe esniük, azok férjei hogy reagálnak erre?

Figyelt kérdés
6 hónapja próbálkozunk, tegnap már éreztem, h meg fog jönni, elkeseredtem, egész délután sírtam, éjszaka nem aludtam. Ma megjött és teljesen összetörtem. a férjem veszekszik velem, h már utálja az egészet, elege van. Hát mit ne mondjak, nekem is. Én se úgy terveztem, h idáig jutunk. Én úgy gondoltam, h a babvárás az egy szép és izgalmas időszak lesz, olyan 2-3 hónap az egész utána boldogság. Ehelyett egy gyötrelem, nyűglődés az egész és veszekedések forrása. A ti párjaitok hogy állnak a témához?

2013. jan. 3. 21:58
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:

Tehát vannak olyanok akiknek 6 év után sikerült és nem 1-2 hónap után, de sajnos sok esetben az ő véleményük nem fontos, mert csak a pozítiv példa érdekes.

Még egy dolog, már az első próbálkozás előtt évekkel volt hasonló beszélgetésünk a témával kapcsolatban és ez már napi szintűvé vált.

Egy kicsit elhamarkodottnak érzem az összes vizsgálatot az örökbefogadást meg nevetségesnek.

Szerintem nem kell más csak csak nyugalom szeretet és próbálkozás, amely az előző kettő nélkül semmit nem ér.

Na mindegy az én véleményem ugysem fontos.

Törjetek pálcát.

Segítsetek mert nagyon féltem a feleségem, lassan belerokkan.

2013. jan. 4. 09:43
 22/42 anonim ***** válasza:

A nők többsége szereti a bánatát, problémáit kibeszélni, a férfiak többsége viszont ezzel nem tud mit kezdeni, tehetetlennek érezheti magát. Ha te magányos is vagy, és csak a férjed jár el (nem tudom), hatványozott lehet ez. Próbálj meg találni valamit, ami leköti az idődet, lefáraszt annyira, hogy ki tudj kapcsolni. Ha vannak barátnők, sorstársak inkább nekik sírni kicsit.

Nekünk akkor sikerült, mikor - fél év cickafarkfű tea után - elmentünk egy hétre kettesben kirándulni, várostnézni külföldre, sok-sok új közös élménnyel... Szóval nagyon nehéz, de ilyenkor kell csak azért is elengedni a témát és lazítani, egymásra figyelni magunk helyett, "újra" szerelmesnek lenni mindenféle babacsináló szándék nélkül.

Egyébként ha ennyit utánaolvasol, sok helyen írják, hogy egy hónapban csak kb. 25% az esély, és egy éven belül még (sajnos) teljesen normális, ha nem sikerül.

Pl. itt egy link: [link]

2013. jan. 4. 09:46
 23/42 anonim ***** válasza:

Én írtam a 16-os választ és az 1-est is. Tehát nekünk 6 év alatt lett baba, mégis azt mondom, hogy hülyeség, amit csinálsz.

2-3 hónap az semmi. 6 hónap miatt sem kell aggódni. Akkor inkább arról olvass, hogy mennyi idő után kell aggódni, vagy orvoshoz fordulni. Ne a kezelésekről.

Továbbra is fenntartom, hogy beteges, hogy már az örökbe fogadáson gondolkozol. Már az is, hogy egyáltalán kezelésekről olvasol.

Én csak jót akarok neked. Teljesen felesleges problémát gyártani magadnak, amikor nincs. És ha ez évekig fog tartani, vagy tényleg kell majd valamilyen kezelés akkor összeomlasz?

2013. jan. 4. 09:46
 24/42 A kérdező kommentje:
Nem gondolkodok örökbefogadáson, csak megnyugtatott volna a tudat, hogy ha talán kiderül, hogy semmiképp nem lehet saját gyerekünk, rákérdeztem, szóba jöhet a férjemnél az örökbefogadás.(Nem jöhet.)
2013. jan. 4. 09:52
 25/42 A kérdező kommentje:
Én olyan vagyok, h szeretem tudni, mi a következő lépés, szeretek mindent előre eltervezni. Nem szeretem a meglepetéseket, mert eddig csak kellemetlenekben volt részem. Úgy alakult az életem, h csak akkor volt valamim, ha tettem érte. Azt gondoltam/gondolom, h a teherbeesés se fog csak úgy jönni, ingyen, ajándékba, hanem meg kell dolgoznom érte. Innen van a görcsösség. Én nem tudom elhinni, h valamit kaphatok az élettől, csak úgy.
2013. jan. 4. 09:56
 26/42 anonim ***** válasza:
A terhességet nem lehet totál megtervezni, és ha sikerül, később is tele lesz az egész meglepetésekkel, nem csak rózsaszín izgi boldogság. Én is nagyon tervezésmániás vagyok, de ez az amit megtanultam, hogy az egész gyermekvállalás egy természeti esemény, amit teljesen nem irányíthatsz, legyél akármilyen akaratos, szorgalmas, okos vagy "zen".
2013. jan. 4. 10:13
 27/42 A kérdező kommentje:
Én úgy látom, h vannak, akik megtervezik és úgy is van. kigondolja, hogy esküvő, aztán nászút és onnan már 3-an jönnek haza. És úgy is történik. Én nem terveztem meg a pontos dátumot, ne értsetek félre, csak arra számítottam, h hamarabb sikerül. Ennyi.
2013. jan. 4. 10:18
 28/42 anonim ***** válasza:
Abból van elege hogy te sírsz,meg összetörsz.6 hónap még nem olyan nagy idő hogy így ki legyél borulva.Miért nem lehet úgy próbálkozni hogy nem görcsölsz rá.Én a férjednek adnék igazat ne haragudj.Nem kell hogy minden erről szóljon.Gondolom nem úgy éltek mint eddig mert csak a babaprojektről szól az élet.
2013. jan. 4. 12:16
 29/42 anonim ***** válasza:

nekem a lányom 6 év alatt jött össze. sosem számoltama napokat,nem is terveztem,egyáltalán nem is dolgoztunk rajt,független attól,hogy egy célom volt az életben : anyának lenni... Egyszerüen abban a tudatban éltünk hogy nem lehet gyerekünk,egy orvosi feltételezés alapján. Egy májusi reggelen mégis pozitiv lett egy teszt és most itt van velem a 3 éves lányom. Nem a hömérözés,a számolgatás és az állandó összpontosítás segít,hanem egyetlen dolog : a hit !!! Higgy önmagadban,a párodban,a születendö gyermekedben és Istenben. Akkor sikerülni fog ! Tudom hogy nehéz,most a 2. babán "dolgozunk" 3-4 hónapja,de max. szeretkezés után kerül szóba,annyira,hogy "talán majd most...". nem forognak körülötte a napjaink.

Próbálj meg beletörödni,hogy nem lettél terhes,majd az leszel ! Tedd fére magadban,és koncentrálj a férjedre és a házasságodra. Olvastam amit írt és a szavaiból ítélve nagyon tele van már. Mi a jobb??? Egy gyerek azonnal és egy összetört házasság vagy egy türelmesen kivárt terhesség és egy boldog család... Lehet rosszul látom,de ez a véleményem

2013. jan. 4. 12:40
 30/42 anonim ***** válasza:
Nem is tudom hogy kezdjem! 16 évet vártam a kisfiamra!Számtalan műtét kezelés várakozás második lombik lett sikeres!Közben hőmérőzés millió negatív terhes teszt kiborulás sírás, de a férjem tűrte vigasztalt és mellettem állt mindenben!Tudtam az elején hogy ilyen nehéz lesz,de nem bántam meg!Újra nekivágnék mert a végeredmény lett az ÉLETEM ÉRTELME!Sok sikert és kitartást!Szeressétek egymást és minden sikerülni fog!!
2013. jan. 4. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!