Uj év uj remény, ki varja az ovut? (14. -e környékére?! )
Mit terveztek a jövő évre?? Kik kezdenek a bébi "csinàlásba"??
VÀRJUK EGYÜTT A PETEÉRÈST:-)
Mi újság "mai" lányok?
És a többiek? Hogy vagytok? A ti párotok is szólt már rátok, hogy túlzásba viszitek sokszor a baba témát?Vagy csak enyém ilyen?
Szerintem se búsuljon senki! Inkább érezzük a tavasz közeledtét! :-):-)
Niki
Akkor az egész csapat maradt... :-)
Niki
Egyebkent en ugy orultem volna ha legalabb egy embernek sikerult volna ebbe a honapba a pozi teszt , es szerintem egyet ertunk hogy akkor mindekit elkapott volna a sarga irigyseg de akkor is ez ugymond mindenkiben egy osztont valt ki hogy MARPEDIGLEN NEKEM IS SIKERULNIE KELL! rengeteget olvasok itt gyakorin es hat nem is kell mondanom hogy ossze szorul a szivemha meglatk egy pozi tesztet vagy egy kismama pocakot.
Esmeletlenul boldog lennek ha sikerulne ez a honap nekem is de nektek is :-) gondoljunk pozitivan a babavallalasra es ne feszengjunk. kivanok mindenkinek nagyon sok szerencset es legalabb 2 csikot erre a honapra:-) puszi KERDEZO. (Adri)
Ez szép volt Adri! A könnyem kicsordult! :-)
Hajrá csajok! :-)
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!