Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Uj év uj remény, ki varja az...

Uj év uj remény, ki varja az ovut? (14. -e környékére?! )

Figyelt kérdés

Mit terveztek a jövő évre?? Kik kezdenek a bébi "csinàlásba"??

VÀRJUK EGYÜTT A PETEÉRÈST:-)

2012. dec. 29. 18:29
 81/136 anonim ***** válasza:

Mi újság "mai" lányok?

És a többiek? Hogy vagytok? A ti párotok is szólt már rátok, hogy túlzásba viszitek sokszor a baba témát?Vagy csak enyém ilyen?

2013. jan. 29. 09:53
 82/136 anonim ***** válasza:
énis mindig erről témázok neki,de leállítom magamat,pedig ő hallgat és azt mondja nem zavarja,ő is reménykedik
2013. jan. 29. 10:29
 83/136 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos ma megint megjött :( én is azt hittem megtettünk mindent amit lehet az ovu napjait körbelőttük, és ezenkívül 2 naponta voltunk együtt :( de úgy látszik nem volt élég. Ilyenkor mindig olyan szomorú vagyok... Megint gazdagítottam a terhességi teszt gyátró ipart 5 tesztel Na de talán ebben a hónapban összejön....
2013. jan. 29. 17:12
 84/136 anonim ***** válasza:
Jajj a nevem lemaradt :D Gina
2013. jan. 29. 17:12
 85/136 A kérdező kommentje:
Ne busuljatok csajok:-) itt a februar:-)
2013. jan. 29. 19:18
 86/136 anonim ***** válasza:

Szerintem se búsuljon senki! Inkább érezzük a tavasz közeledtét! :-):-)

Niki

2013. jan. 29. 20:45
 87/136 anonim ***** válasza:
nekem is megjött sajnos..el vagyok keseredve de kezdődik egy újabb remény..hátha
2013. jan. 30. 16:31
 88/136 anonim ***** válasza:

Akkor az egész csapat maradt... :-)

Niki

2013. jan. 30. 18:12
 89/136 A kérdező kommentje:

Egyebkent en ugy orultem volna ha legalabb egy embernek sikerult volna ebbe a honapba a pozi teszt , es szerintem egyet ertunk hogy akkor mindekit elkapott volna a sarga irigyseg de akkor is ez ugymond mindenkiben egy osztont valt ki hogy MARPEDIGLEN NEKEM IS SIKERULNIE KELL! rengeteget olvasok itt gyakorin es hat nem is kell mondanom hogy ossze szorul a szivemha meglatk egy pozi tesztet vagy egy kismama pocakot.

Esmeletlenul boldog lennek ha sikerulne ez a honap nekem is de nektek is :-) gondoljunk pozitivan a babavallalasra es ne feszengjunk. kivanok mindenkinek nagyon sok szerencset es legalabb 2 csikot erre a honapra:-) puszi KERDEZO. (Adri)

2013. jan. 30. 18:21
 90/136 anonim ***** válasza:

Ez szép volt Adri! A könnyem kicsordult! :-)

Hajrá csajok! :-)

Niki

2013. jan. 30. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!