Van még remény?

Figyelt kérdés
Nov 5-én jött meg utoljára, de kiváncsiságból csináltam egy tesztet, és nagyon negaítv lett. Tünet mindenkinél van már ilyenkor? Álmosság, néha kicsi émelygés az van, meg nagyon kicst érzékeny a mellem, de semmi több. Folyton olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, és néha már rohangálok a wc-re, hogy ellenőrizzem. Van még esélyem a babára, ugye? Mikor mutatja ki leghamarabb halványan a teszt? Ma már nem kellett volna?
2012. nov. 28. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon korai volt még az a teszt. Ha nem jön meg, amikor kell, akkor tesztelj reggeliből, de ha az is negatív, akkor csinálj mondjuk 2 naponta reggeliből. Szabályos ciklusnál mondják, hogy esetleg a PÉ után 14 nappal már egy érzékeny teszt kimutathatja, de azért a legjobb várni a nem várt napjáig.
2012. nov. 28. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Korán teszteltél.

Dec. 4-én ismételj.

2012. nov. 28. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
6 inszeminációm volt,és mindig figyeltem magam,mindenféle tünetet éreztem,vagy beképzeltem magamnak.Utána jött az első lombik,ami össze is jött szerencsére.Semmi tünetem nem volt az ég világon,még egy mellfeszülés sem.Nem mindenkinek vannak tünetei.
2012. nov. 28. 22:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, egy kicsit megnyugtatott a válaszod! Gratulálok neked!! :) Remélem nekem is szerencsém lesz!!!
2012. nov. 29. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!