A nemvárt elott egy nappal émelygés, aluszékonyság, de negatív teszt. Van még remény?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 12:45
1/5 anonim válasza:
Amíg nem jön meg addig van remény... :)
Nekem a tüneteim között volt a gyomorégés nem várt előtt pár nappal és sajnos azóta is küszködök vele...
9 hetes kismami
2/5 A kérdező kommentje:
koszi...remélem, hogy nemjon :)
2012. nov. 9. 13:17
3/5 anonim válasza:
Nekem is a nemvárt előtt ilyen tüneteim voltak. Pénteki nap volt a nemvárt, és negatív lett a tesztem. Hétfőn meg pozitív!
Remélem, Nálad is így lesz!!!
4/5 anonim válasza:
Nekem a nemvártam okt.18-án volt. Minden lehetséges terhességi tünetet produkáltam. Negativak voltak a tesztjeim is és tegnap megjött.
A nem várt után tesztelj, reméljük nektek összejön :)
5/5 anonim válasza:
4-5 napja nekem is erős gyomorégési tünetem van. Együttlét óta ez a 9. nap. Ma negativat teszteltem. Szerintetek még reménykedhetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!