Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény? Részletek lent:

Van még remény? Részletek lent:

Figyelt kérdés

Most járok a ciklusom 32. napján. Általában 29-31 naposak a ciklusaim.

% napja elkezdett görcsölni a hasam, szurkálni a petefészkem. Vártam a menzit, de nem jelentkezett, "csak az a mindjárt megjön" érzés. Ez keltette bennem a terhesség reményét. Teszteltem, először a 29. napon, határozott negatívat.

Aztán elkezdtem émelyedni, pontosabban émelygés lépett a hasgörcsök helyébe, menzi továbbra sincs.

Ezért teszteltem újra, mai napon. Lily tesztet használtam. Megcsináltam, kijött az erős kontrollcsík, nézegettem, forgattam, max. 1 percig, aztán mivel nem láttam semmit, átmentem a férjemhez, közölni vele mi újság. Csalódottság, egy ölelés, aztán mentem vissza a fürdőbe, hogy eltüntessem a tesz maradványait. És akkor lepődtem meg, mert, bár nagyon halvány rózsaszínen, de azért kivehetően, ott volt a második csík! Gyorsan elolvastam a tesz használati utasítását, ott szerepelt, hogy 5 perc kell a pontos kiértékeléshez, de 10 perc elteltével már nem értékelhető. Nem mértem az időt, nem tudom mennyi telt el, talán öt, de lehet tíz....

Valaki esetleg volt hasonló helyzetben? Tapasztalatok ezzel a típusú tesztel? Véleményetek?

(Tudom, tudom, hogy teszteljek újra, de annak úgy van értelme, ha várok 48 órát, hogy erősödjön a csík, ha olyan csík volt egyáltalán....... De addig nagyon nehéz várni....)

2012. nov. 23. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön meg,addig lehet reménykedni.Én a napokban gyógyszertári HCG tesztet használtam,teljesen jól működött.Aludj rá egyet,aztán holnap próbáld újra!
2012. nov. 23. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Én egyszer felejtettem el a tesztet, így nem tudom, hogy időn belül jött-e ki a csík vagy sem, mindenesetre jó 10 perc után láttam rajta csíkot. Szerintem ha az időn belül jött ki, akkor reggel tesztelj megint, és várd ki az 5 percet, ha pozitív, akkor minimum halványan reggel is látnod kell, nemcsak 2 nap múlva. Drukkolok!
2012. nov. 23. 21:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Teszteltem ma reggel újra. Negatív....

Amit tegnap láttam száradási csík lehetett. Várok egy kicsit, aztán irány az orvos. Nagyon aggaszt ez az émelygés... Remélem nem valami komoly baj áll a háttérben.

2012. nov. 24. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan jártam nemrég. Én sem számoltam a perceket, de tudom, hogy már én is le voltam törve amiatt, hogy negatív lett a teszt, és aztán nem sokkal később nagyon halványan látható lett a második csík. Akkor akartam volna kidobni, és még utoljára rá akartam nézni. Még akkor nem voltam benne annyira biztos, de aztán másnap reggel csináltam még egyet, és az is hasonló volt, és az azt követő napon lett csak teljesen egyértelműen pozitív, úgyhogy szerintem van esély! :-)

Drukkolok Neked!

2012. nov. 24. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!